Omega
PS5 je đubre
Romhack koji uklanja plakanje bebe Marija je (meni) mnogo ugodnije iskustvo.centralne mehanike sa jezikom, pucanjem pojedenog i bebom Mariom su mi bas meh.

Romhack koji uklanja plakanje bebe Marija je (meni) mnogo ugodnije iskustvo.centralne mehanike sa jezikom, pucanjem pojedenog i bebom Mariom su mi bas meh.
Ma samo romhack da ne kmeciRomhack koji uklanja plakanje bebe Marija je (meni) mnogo ugodnije iskustvo.

Sve što si naveo i još mnogo toga jošBre ne znam, nit igra ima previse fanova online, nit je meni svariva. Igra je jako lepa, to je cinjenica(iako mi artstyle ne lezi bas najbolje), ali centralne mehanike sa jezikom, pucanjem pojedenog i bebom Mariom su mi bas meh.
Sta se tebi najvise dopada u igri?

Eto, divan primer kako se ukusi razlikuju.Sve što si naveo i još mnogo toga još![]()

Ma samo da izabace neki ultra definitive port vise. Da ima sav sadrzaj iz Saturn verzije na engleskom jeziku, bez iskrivljenih sprite-ova i slowdown-ova.Castlevania symphoni of the night za sada šampion 2d platformi, metroidmanie i akcije bez konkurencije.
Da ima mogućnost co opa sa recimo rihtwrom pored rame uz rame sa alukardom ili marijom.
Mislim da je niko nikada ne bi skinuo sa trona.
Ima za ps4 neka disk kolekcija ali mislim da je preslikani ps1 port kao rom na tom disku...Ma samo da izabace neki ultra definitive port vise. Da ima sav sadrzaj iz Saturn verzije na engleskom jeziku, bez iskrivljenih sprite-ova i slowdown-ova.
Ma mislim na fanove, ne na prokleti konami. Bilo je nekog progresa sa sredjivanjem Saturn port-a, ali onda je krenulo sve ovo sa rekompilacijama pa sam prestao da pratim.Ima za ps4 neka disk kolekcija ali mislim da je preslikani ps1 port kao rom na tom disku...
Ima i online multiplayer pa možda padne neki SL online skup u budućnosti.