• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

General Retro and Emulation tema (Vesti, saveti, kupovina,)

Na Steam Deck-u zavisi od igre do igre da li Vulkan ili OpenGL, ali u preko 90% slučajeva je bolje Vulkan, ali to je Linux ne Windows. Onaj Blending Acuraccy treba da povećavaš dok god igri ne padne fps da bi imao što originalnije iskustvo što se tiče efekata plus većina igara izgleda bolje kada dodaš scanline filter.

Ovde gledaš podešavanja za svaku igru ponaoosob:

Na Steam Deck-u zavisi od igre do igre da li Vulkan ili OpenGL, ali u preko 90% slučajeva je bolje Vulkan, ali to je Linux ne Windows. Onaj Blending Acuraccy treba da povećavaš dok god igri ne padne fps da bi imao što originalnije iskustvo što se tiče efekata plus većina igara izgleda bolje kada dodaš scanline filter.

Super, hvala :) Skontao sam to za Blending Accuracy... Dobra stvar je sto kad se pokrene igra, pise gore levo savet sta podesiti od grafike.
Ne vidim podesavanja bas za igre na ovom sajtu, dal sam corav :), nije kao na Rpcs3 sajtu gde imas detaljna podesavanja. Ovde samo vidim test masine od raznoraznih testera.

Hahaha, izgleda da sam ja pomešao sa RPCS3 Wiki 😂

Moguce, nema veze :) User friendly je ovaj emulator i nema tu tolike nauke oko podesavanja, svidja mi se sto je 99% kao Duckstation... Rpcs3 je vec ozbiljnija stvar i tu je potrebno malo i znati sta koja opcija radi

Moguce, nema veze :) User friendly je ovaj emulator i nema tu tolike nauke oko podesavanja, svidja mi se sto je 99% kao Duckstation... Rpcs3 je vec ozbiljnija stvar i tu je potrebno malo i znati sta koja opcija radi
Meni je tek taj rpcs3 kesa sa podešavanjima... Najbolji mi je ps1 emulator kao emulator a na ps2 se može dobro podesiti sve samo mi nekako nije to to nekako mi ps2 baš ina originalan šmek sa tim skaliranjem intelaced rezolucije, šta god igram na progresiv ili preko emulacije kao najk patike sa najlona da sam obuo...
plus većina igara izgleda bolje kada dodaš scanline filter.
Ne znam dal je do mene ali ti filteri su mi generalno golo govno, proveo sam sate u stwlovanju i nikako nisam bio zadovoljan cak i ako posvetim sliku sa scalelines igre i dalje izgledaju odvratno...

Back
Top Bottom