• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Prvi deo mi je bio baš sladak casual indie platformer. Nadam se da neće ostati samo na Switch...

Prvi deo je bio odlichan, imho. Preshao dva puta u roku od nedelju dana. Yup, drugi deo MORA dotji na PC!

Kažem za casual igru, bili su simpatični likovi. Art dizajn isto prijatan, dopalo mi se šta su učinili sa zvukom, doprinela je dosta atmosferi. Bilo je par jump scare momenat što generalno ne volim, ali dok je u početku trajala misterija, teralo me da pređem. Pošto si prešao dva puta jel imaju ikakav uticaj izbori u igri na sam kraj?

Jos kad bi Quest 2 mogao da se kupi kod nas po normalnoj ceni.

Drago mi je da ce onaj momak iz Spanije na leto izbaciti full remastered RE4, Steam ga je vec addovo u svoj Workshop tako da kontam da ce nam to biti jedini pravi ''remaster'' koji cemo dobiti za sada. Osim ako Capcom ne odluci da u buducnosti izbaci 156tu verziju igre RE4 :D

Kažem za casual igru, bili su simpatični likovi. Art dizajn isto prijatan, dopalo mi se šta su učinili sa zvukom, doprinela je dosta atmosferi. Bilo je par jump scare momenat što generalno ne volim, ali dok je u početku trajala misterija, teralo me da pređem. Pošto si prešao dva puta jel imaju ikakav uticaj izbori u igri na sam kraj?

Odigrao sam IDENTICHNO kao prvi put :D Uglavnom kada prelazim igre drugi put ne cimam se da menjam izbore kako bih video neshto novo/drugachije, vetj igram jer uzhivam u igri. Nemam nishta protiv da neko isprobava drugachije izbore, ali ja to veoma retko radim.

Ili ako si nindza, mozes kao @Omega da narucis za 270$ preko Amazona :).
Need more info. :D

Drago mi je da ce onaj momak iz Spanije na leto izbaciti full remastered RE4, Steam ga je vec addovo u svoj Workshop tako da kontam da ce nam to biti jedini pravi ''remaster'' koji cemo dobiti za sada. Osim ako Capcom ne odluci da u buducnosti izbaci 156tu verziju igre RE4 :D
RE4 ce za par godina 100% dobiti full AAA remake u maniru novih RE2/RE3.

A sto se stare igre tice, to ce biti reizdano na svim mogucim platformama forever.

edit- Bloomberg javlja da postoje zaintersovani za kupovinu Square Enix-a. Google translated:
Several potential buyers have shown interest in Square Enix, CTFN reported, citing two bank officials familiar with the situation.
It is not clear whether the game department is the only one of interest or the company as a whole.
Square Enix's digital entertainment business accounted for 72 percent of total revenue in the fiscal year ended March 31, 2020, according to Bloomberg data.
edit2 - Square officially denies

Last edited:
Need more info. :D
Narucio je preko Amazona za 300, zalio se sto ne moze da se naruci kao gift, oni mu smanjili cenu za 30$.
Osim toga, nasao je neki sajt koji za sicu salje za Bosnu (nas nema na spisku).

Gledao sam ja juce koje su nama opcije i svi deru (americki postar posebno).
A osim toga, nema sanse da nasa carina ne naplati pun iznos pdva i carine (ja se razmisljao da iz zezanja trazim da umotaju paket u predsednikovu sliku).
Amazon btw salje u Srbiju, njihova procena je da bi izaslo oko 390e:

1618563992529.png

Jako je skup Quest 2 po evropskim amazon sajtovima, 450e+.

Izgleda da Facebook gura jeftinu cenu samo u USA.

Ovo je (trenutno) najjeftinije u EU:

Jos kad bi Quest 2 mogao da se kupi kod nas po normalnoj ceni.

Ako se igra najavi za jednu VR platformu, kao RE IV sad za Quest 2, jel moze bez problema da se igra i na ostalim VR platformama?
Jel to rade uglavnom samo iz marktetinskih razloga?

Ako se igra najavi za jednu VR platformu, kao RE IV sad za Quest 2, jel moze bez problema da se igra i na ostalim VR platformama?
Jel to rade uglavnom samo iz marktetinskih razloga?
U ovom slucaju ne, jer je Quest 2 ARM, a ne x86 (ako ne gresim).
Na ostalim bi mogao da igras samo kada bi neko napravio emulator (sto se nece desiti).
Da stvar bude gora, vlasnici prvog Questa nece moci da igraju igru.

Mada, moguce da ce izbaciti neku PSVR/pcVR verziju kasnije.

Nikada nisam ni razmišljao o tome da je svaki VR headset zapravo svoja platforma...

Pa nije bas, možeš ti Oculus igre da igraš i na ostalim headsetovima preko revive-a. Ali Quest igre ne možeš, jer je to standalone platforma, nije pc.

Back
Top Bottom