Prvi deo mi je bio baš sladak casual indie platformer. Nadam se da neće ostati samo na Switch...
Kažem za casual igru, bili su simpatični likovi. Art dizajn isto prijatan, dopalo mi se šta su učinili sa zvukom, doprinela je dosta atmosferi. Bilo je par jump scare momenat što generalno ne volim, ali dok je u početku trajala misterija, teralo me da pređem. Pošto si prešao dva puta jel imaju ikakav uticaj izbori u igri na sam kraj?
Need more info.Ili ako si nindza, mozes kao @Omega da narucis za 270$ preko Amazona.
RE4 ce za par godina 100% dobiti full AAA remake u maniru novih RE2/RE3.Drago mi je da ce onaj momak iz Spanije na leto izbaciti full remastered RE4, Steam ga je vec addovo u svoj Workshop tako da kontam da ce nam to biti jedini pravi ''remaster'' koji cemo dobiti za sada. Osim ako Capcom ne odluci da u buducnosti izbaci 156tu verziju igre RE4![]()
edit2 - Square officially deniesSeveral potential buyers have shown interest in Square Enix, CTFN reported, citing two bank officials familiar with the situation.
It is not clear whether the game department is the only one of interest or the company as a whole.
Square Enix's digital entertainment business accounted for 72 percent of total revenue in the fiscal year ended March 31, 2020, according to Bloomberg data.
Narucio je preko Amazona za 300, zalio se sto ne moze da se naruci kao gift, oni mu smanjili cenu za 30$.Need more info.![]()
edit- Bloomberg javlja da postoje zaintersovani za kupovinu Square Enix-a. Google translated:
edit2 - Square officially denies
Rezultiralo bi masovnim samoubistvima na Reseteri.Mogao bi MSFT da uleti ovde klizeci![]()
Jos kad bi Quest 2 mogao da se kupi kod nas po normalnoj ceni.
U ovom slucaju ne, jer je Quest 2 ARM, a ne x86 (ako ne gresim).Ako se igra najavi za jednu VR platformu, kao RE IV sad za Quest 2, jel moze bez problema da se igra i na ostalim VR platformama?
Jel to rade uglavnom samo iz marktetinskih razloga?