• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

But can they play Crysis Remastered? Nextgen free update:

XBOX SERIES X
Performance mode - 1080p - 60 fps
Quality mode – 2160p - 60 fps
RayTracing - 1440p - 60 fps

XBOX SERIES S
Performance mode – 1080p - 60 fps
Quality mode - 2160p - 30 fps
RayTracing - 1080p - 30 fps

PlayStation 5
Quality mode - 1800p - 60 fps

But can they play Crysis Remastered? Nextgen free update:

XBOX SERIES X
Performance mode - 1080p - 60 fps
Quality mode – 2160p - 60 fps

XBOX SERIES S
Quality mode - 2160p - 30 fps
RayTracing - 1080p - 30 fps

PlayStation 5
Quality mode - 1800p - 60 fps

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

pažljivo isplaniran datum da se izbaci clip :D

brutalno izgleda.

pažljivo isplaniran datum da se izbaci clip :D

brutalno izgleda.
Odlicno izgleda crtez animacije sve top, popodne cu da napravim official temu ako me neko ne pretekne u toku dana :D

Aj da okacim ovo ovde, iako ne znam dal ce biti multiplatform, ne znam cak ni dal ce biti zavrsena igra ili neki tech demo, igrarija, ali aj da se nadamo da su developeri ozbiljni i da ce napraviti igru od ovoga.

Uglavnom radjena je u Unity-u, inspiracija je Crysis, fenomenalan model unistavanja gradjevina i objekata, kao sto je imao Red Faction i Bad Company, fotorealisticna grafika, odlicna fizika... sto se tice grafike, ne izgleda tako na pocetku klipa, ali druga scena vise to pokazuje, veoma je los snimak nazalost.

Project: Ferocious

Last edited:
Aj da okacim ovo ovde, iako ne znam dal ce biti multiplatform, ne znam cak ni dal ce biti zavrsena igra ili neki tech demo, igrarija, ali aj da se nadamo da su developeri ozbiljni i da ce napraviti igru od ovoga.

Uglavnom radjenja je u Unity-u, inspiracija je Crysis, fenomenalan model unistavanja gradjevina i objekata, kao sto je imao Red Faction i Bad Company, fotorealisticna grafika, odlicna fizika... sto se tice grafike, ne izgleda tako na pocetku klipa, ali druga scena vise to pokazuje, veoma los je snimak nazalost.

Project: Ferocious

Fino izgleda mislim da je i dalje Escape from Tarkov najlepsa igra u Unity enginu.

Mhm, interesantno je da je to još jedna igra iz ruku ljudi koji su napustili CD Projekt Red. Mislim da nikada nije bila strategija sa uticajima mitologije Starih Slovena. Jedva čekam. :D

Prvi deo mi je bio baš sladak casual indie platformer. Nadam se da neće ostati samo na Switch...

Resident Evil 4 is coming back--but not the way you might have expected. The classic third-person action game is getting reworked for virtual reality, coming in as a first-person shooter for the Oculus Quest 2 VR headset.

Capcom announced the new version of RE4 at its 25th Anniversary Resident Evil Showcase, where it gave a look at the gameplay we can expect when RE4 jumps to virtual reality

Back
Top Bottom