• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

heh glumac, radice to random likovi u mad head-u:p
do same konverzije je, ili rigovanja sta vec, primeti se i kod prezentacije da devojka manje otvara usta nego sto ispadne kod cg lika.

Metacritic 2022 listing najboljih gaming publishera

Drago mi je sto je Focus tako visoko rangiran, mali su ali dobro biraju projekte na kojima rade. Nema puno megahitova, ali su uvek solidne igre.

Njihov 2023 spisak naslova:
  • Atomic Heart
  • Aliens: Dark Descent
  • Atlas Fallen
  • Warhammer 40,000: Space Marine 2
  • Banishers: Ghosts of New Eden

Golluim igra izgleda bolje nego sto sam mislio da ce biti, prethodni trejleri nisu bili bas dobri. Ali odlozili su igru par puta, ko zna, mozda ispadne OK.

Meni ovo baš dosadno deluje 😒
Cuo sam impresije neke od novinara koji je isprobao igru. Kaze, igra treba da izadje ne u maju ove godine, nego u maju sledece. :D Najbolji deo igre je lore, koji je uradjen veoma verno. Pokrili su period izmedju Hobit i LOTR knjiga.

Massive Entertainment radi na novoj Avatar igri, prave par novih AC igara [AC Infinity verovatno jos nije ready za full blast marketing], ko zna mozda najave i onu ranije potvrdjenu Star Wars igru.

Rokaj Siti flopovao :D
Ehh steta, msm videlo se da ce biti trash, ali ipak bilo je i nekih kul momenata, pa sam gajio bar malu nadu, ali jbg...

E3 nece biti odrzan ove godine. Napustanje Nintenda, Ubisofta i Tencenta je bio poslednja kap koja je prelila casu. Samo im je maltene Konami ostao. :D

Ubi ce odrzati prezentaciju pocetkom juna.

Geoff ce tokom leta odrzati CETIRI stvari:
  • Summer Kickoff Live prezentaciju sa dosta unveilova
  • Fizicku Summer Game Fest konvenciju za medije i javnu publiku
  • Stari "summer game fest" brend koji ce sa promocijama podrzati mnoge druge letnje prezentacije [kao ovaj Ubisoft show]
  • Gamescom Opening Night Live show u avgustu
+ TGA za kraj godine :)

edit - lol US IGN is down

Last edited:
Back
Top Bottom