• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Deluje dobro, od ljudi koji su napravili Diablo 1 i 2, dve ubedljivo najbolje igre iz serijala, posle se sve raspalo, od trojke su radili drugi ljudi?

Zanimljivo je i to sto je teren destruktivan i jos par kul stvarcica, jeste da je zastarela grafika, ali deluje da moze da iznenadi, deluje zanimljivo.

Iskreno ni ovaj Carmageddon ne deluje da će da počeše istu tačku kao dvojka. Opet deluje kao jurnjava po stazi iznad svega. Carmageddon 2 je u većini "trka" bio totalno otvoren i pobeđivao bih uglavnom ne trkajući se previše već izazivajući maksimalnu količinu haosa i uništenja.Svega par puta sam se baš jurio sa drugim takmičarima i to je bilo samo u početku dok se igra nije rasplinula.

Da, slazem se sa tim, ali sam ipak srecan sto ce biti novog dela mog omiljenog serijala, jer nisam ocekivao da ce se to desiti...

Nadam se da grešim ali ovo deluje kao još jedna iz talasa "live service" igara koje će da samo da nestanu u oblaku prašine i, što mi je najgore, ugroze budućnost meni veoma zanimljivog sveta :(

Ortak napisao recenziju za Cairn. Nismo dobili, niti tražili igru, ali totalno spontano je uzeo i oduševila ga. Pa ako hoće neko da pročita, izvolite

Reanimal embargo je pao, i počele su recenzije. Evo i naše, kao jedini medij u srbiji koji ima ranu recenziju (jej!). Igra je odlična, jedina mana što je kratka, i vidim da su ljudi davali niže ocene zbog toga, ali u delovima igra je ABSOLUTE CINEMA. Pročitao sam samo par reviewova drugih autora, ali eto Polygon review je jako fin recimo.

Novi dan, nova ekskluzivna recenzija :). Dosta bolje od prvog dela, veće, bolesnije, smešnije, mada kao i prvi deo, kontam da će dvojka trigerovati mnoge :D

Back
Top Bottom