• Dragi ÄŤlanovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da proÄŤitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridrĹľavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

U dobu kada stealth action adventure kao podžanr preživljava na aparatima napravljenim od remastera i remakeova, NACON i Cyanide odluče da naprave nastavak za Styx franšizu :D. I najbolje od svega, stvarno je odlično!

Last edited:
Izašao je Norse: Oath of Blood. Tatkička igra sa vikinzima, ali izvođenje dosta podseća na Mutant Year Zero i taj tip igara gde je exploration totalno slobodno kada je kretanje u pitanju. Krenuo malo i za sada jako dobro izgleda. Vidim da je na Steamu mixed jer je navodno puno bagova. Mada, makar u prologu nisam naišao ni na jedan.

Igram samo zbog toga što nije pure XCOM fazon, nego MYZ, jedina igra tog tipa gde sam stvarno uživao igrajući je. Ok kasnije i Miasma Chronicles.

Još jedan win za nas, igrali smo Aphelion ovih nedelja, nadolazeću novu igru DON'T NOD studija. Pričali sa njima, snimali i zezali se. Igra u meni budi poseban vajb jer je inspirisana Interstellarom @VoivodBG čuješ li! :D Tako da ono šta sam igrao mi se jako svidelo. Linearna avantura sa jako dobrom atmosferom.

Nisam siguran da li je dobro sto ovo toliko izgleda kao SotN i GBA Castlevanie ili ne :D Bas su zestoko inspirisani (I mean tranzicije izmedju sekcija imaju ikonu CD-a lol), nadam se da ce gameplay biti barem priblizan posto gotivim ovakav art.

Last edited:
Ostaviše za sam kraj trejlera mašinu sa motorima na sajlama :) Iskreno ta estetika mi je bila znacajan deo razloga za moje bacanje vremena na Star EWars episode 1 racer. I smeta mi sto vecina vozila ovde nisu takva.

Ali bez obzira na to deluje kao veoma zanimljiva igra koja se mora probati

Igra me u isto vreme odbija iz nekog razloga dok me animacija i tematika izuzetno privlaÄŤe. Osim toga odmah sam promislio "Ranma in cyber world"

Oficijelni trejler otkriva da će igra biti "M for mature"

Dostupan je i demo

As of early 2026, Dead Space 4 is not in active development, as Electronic Arts (EA) has repeatedly declined pitches for a new installment, including proposals in 2024 and 2025. While original series creator Glenn Schofield has expressed interest in developing a sequel, potentially under new EA ownership, the franchise remains on hold following the 2023 remake.

Back
Top Bottom