• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Ako hoćeš skroz po naški, možeš da kažeš "igra iz trećeg lica" ili "pucačina iz trećeg lica".

Ne znam gde ovo da stavim, a pošto delimo par igara za dve platforme, rekoh ajde ovde :)

Virtualni Kutak slavi prvi rođendan, i povodom toga, radimo giveaway na našem instagram profilu. Delimo Honor Choice Pro slušalice, ANNO 117 Pax Romana, The Rogue Prince of Persia i Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition.

U postu piše sve, a značilo bi nam ukoliko bi mogli da raširite ovo preko vaših naloga.

Ubisoft Cancels 6 Projects Including Prince of Persia: Sands of Time Remake, Closes 2 Studios and Confirms Further Layoffs in Major Company Restructure

Braaaaaate, na tom Sands of Time rimejku su radili toliko dugo. Nekoliko godina pravljeno u manjem timu, i onda preuzeli da rade interno sa full budzetom, dali to jednom od svojih najvecih AC timova.

Bas se pitam koja je sansa da je Splinter Cell remake projekat preziveo, verovatno nula.

FH6 na PS5 ove godine je naj vece iznenadjenje. Bukvalno jedina arkadna trka da i dalje ima neki integritet i da je nisu izmuzli do samog kraja.

Znalo se to, najavili su odavno. Ipak i dalje ne može ni da počeše rupu koju je ostavilo gašenje Evolution i Psygnosis/Studio Liverpool.

Znalo se to, najavili su odavno. Ipak i dalje ne može ni da počeše rupu koju je ostavilo gašenje Evolution i Psygnosis/Studio Liverpool.

Pa ja iskreno nisam mislio da ce tolko brzo izbace za PS5. Ocekivao sam daleko veci wait time kao Xbox ekskluziva. To nismo znali do ovog trejlera. A sto se tice Evolutiona i ostalih, to me manje boli jer proslo vec 10 godina. Poenta je jedva da imamo neku kvalitetnu arkadnu trku od tada. NFS odavno na sedativima...sta jos ima, Crew Motorfest koji je neki copy FH? Igra kao FH je mega falila na PS5.

Ovaj poslednji The Crew je do jaja, pure fun, iako kopija FH-a.

online deo je bolji u FH, ako izuzmemo cross country, ali ove "offline" trke tj. kampanja je bolja u Motorfest-u

fixd hvala!

inače, ima i playable build za originalni Xbox, ali radi samo sa 128 ram modom.
Presao sam na svom og xboxu,grafika je nestvarno dobra imao sam utisak da igram ne early ps360 igru nego nesto iz sredine tog konzolnog ciklusa.
Mislim da imam jos uvek instalirano pa cu probati da se potcetim znam da se za zenskim likom igra :)

Presao sam na svom og xboxu,grafika je nestvarno dobra imao sam utisak da igram ne early ps360 igru nego nesto iz sredine tog konzolnog ciklusa.
Mislim da imam jos uvek instalirano pa cu probati da se potcetim znam da se za zenskim likom igra :)

Mnogo late og xbox igara ima taj vajb ps360 igara. Mogla je konzola da proživi još koju godinu, jbg baš mi je bilo krivo zbog toga što su je odmah ubili.

Back
Top Bottom