Mene samo zanima koje te trendove prate jer ako je nekad period vecih sisa i boob jobs bio, to je sada. Plasticna hirurgija je sada tolko dostupna i muskarcima i zenama za neki normalne pare, svi se rade. Razumem ja da u njihovom studiju imaju debele krave sa kratkim kosama al to nije trend za female beauty. Tako da stvarno ne znam kome se uvlace da budu kao fer prema ruznim zenama.

Pogledah sada evolucio vizuelnog dizajna Ejpril O'nil i baš je čudan. Jedno vreme su pravili dete od nje a sada izgleda kao bi je namirisao jedno minut pre nego što bi je video.
Mene samo zanima koje te trendove prate jer ako je nekad period vecih sisa i boob jobs bio, to je sada. Plasticna hirurgija je sada tolko dostupna i muskarcima i zenama za neki normalne pare, svi se rade. Razumem ja da u njihovom studiju imaju debele krave sa kratkim kosama al to nije trend za female beauty. Tako da stvarno ne znam kome se uvlace da budu kao fer prema ruznim zenama.

Moram da kažem da jako hejtujem fifu poslednjih par godina, jer EA je baš krenuo da bulazni, izgubila se ta draž igre. I uvek sam igrao online fifu, skoro nikada offline, tj karijere i ta sranja, ali ove godine su promenili toliko stvari da je igranje offline jako prijatnije nego igranje online... Authentic mod koji bukvalno menja sve... Jako je dobro. Raspisao sam se u recenziji ali ako neko hoće da igra ili ga zanima, možda može da pročita, mislim da sam pokrio sve.
![]()
EA FC 26 - Recenzija - Možda, sasvim moguće, najprijatnija FC/FIFA igra u proteklih 7 godina. - Virtualni Kutak
Kraj septembra je svake godine rezervisan za novu FIFA igru, um, ustvari EA FC naslov. I to je nekako postao standard industrije pa od… pa od početka 90tihwww.vrkutak.com
Kao neka epizoda South Parka