• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Mene samo zanima koje te trendove prate jer ako je nekad period vecih sisa i boob jobs bio, to je sada. Plasticna hirurgija je sada tolko dostupna i muskarcima i zenama za neki normalne pare, svi se rade. Razumem ja da u njihovom studiju imaju debele krave sa kratkim kosama al to nije trend za female beauty. Tako da stvarno ne znam kome se uvlace da budu kao fer prema ruznim zenama.
1765932674288.webp
Mislim da nema potrebe dalje komentarisati :(

View attachment 19605
Mislim da nema potrebe dalje komentarisati :(
Pogledah sada evolucio vizuelnog dizajna Ejpril O'nil i baš je čudan. Jedno vreme su pravili dete od nje a sada izgleda kao bi je namirisao jedno minut pre nego što bi je video.

Mene samo zanima koje te trendove prate jer ako je nekad period vecih sisa i boob jobs bio, to je sada. Plasticna hirurgija je sada tolko dostupna i muskarcima i zenama za neki normalne pare, svi se rade. Razumem ja da u njihovom studiju imaju debele krave sa kratkim kosama al to nije trend za female beauty. Tako da stvarno ne znam kome se uvlace da budu kao fer prema ruznim zenama.

Nema to veze sa izbegavanjem vređanja nekih žena itd. Jednostavno neko ko je pri ili na vrhu prati filozofiju koja se da sabrati u jednu sliku

1765934353801.webp

Ali kao i sve ostalo proći će to. Tačnije već prolazi. Počelo je previše da boli njihove novčanike.

Moram da kažem da jako hejtujem fifu poslednjih par godina, jer EA je baš krenuo da bulazni, izgubila se ta draž igre. I uvek sam igrao online fifu, skoro nikada offline, tj karijere i ta sranja, ali ove godine su promenili toliko stvari da je igranje offline jako prijatnije nego igranje online... Authentic mod koji bukvalno menja sve... Jako je dobro. Raspisao sam se u recenziji ali ako neko hoće da igra ili ga zanima, možda može da pročita, mislim da sam pokrio sve.

Ja krenuo juče, igram na Authentic, i imam osećaj da sudija baš olako svira faul i deli žute. Ajde da su u pitanju padavičari iz španske/italijanske lige, ali igram Premier ligu...

Inače sviđa mi se za sada. Sinoć seo oko 17h i nisam ustao do 23h. Krenuo sam manager mode sa izmišljenim timom i igračima, kao nekada pokojna Master League u PES-u. Nisam fudbal pratio nekih 15 godina pa mi isto da li je izmišljen ili pravi igrač kad nikog ni ne znam xD
Stavio milijardu za budžet pa polako kupujem mlade igrače sa oko 75 ocenom, pa da se razvijamo.

Baš sam se čudio šta će ulizica Infantino uraditi sa FIFA brendom, i evo odgovora:

"It said subscribers will be able to play online via the Netflix app on iOS and Android devices - or on select TVs by using their phone as the controller."

Imam osećaj da bi taj čovek i rođenu majku prodao ako bi mu odgovaralo. Pre neku nedelju je izmislio nagradu za Trampa, kao nagrada za mir koju dodeljuje FIFA :D Kao neka epizoda South Parka :)

Back
Top Bottom