• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Izgleda si preskocio moralisanje kako smo mi na jeftinim pretplatama pijavice industrije koje nece da plate punu cenu.
Nisam, znam Krejzijev stav po tom pitanju sa kojim se ne slažem. Da ne dužnim dalje na tu temu jer smo već otišli u off topic.

Još jedno krivo moralisanje o pirateriji na osnovu manjka kulturne argumentacije da pročitam i iz inata ima da se vratim full gas na sedam mora.

Zašto neko daje sebi za pravo da komentariše nečiju finansijsku situaciju i da li nešto može ili ne može sebi da priušti. Gledajte svoja posla i svoj novčanik.
A tek to moralisanje o pirateriji mi je za 🤮. Svi smo koristili ili još uvek koristimo pirateriju. Šta, kao ranije smo svi imali originalni Windows, aha važi, kako da ne. Svi smo igrali samo origalne igre, yeah right. 😌
Ko je bilo gde moralisao o pirateriji?

Kompanija im se raspada, al imaju love da placaju to cudo svaki mesec :D

Anyways ovo moze biti zanimljivo. Ima taj janky cheapo vibe, al ok.

Jako mi se svideo gore, nadam se da netje biti totalno djubre. Obozhavam Hellraiser (minus poslednjih... 7? delova), a Cenobiti su mi preterano kul.

Samo da znate, ovo je nasa igra!

Saber i Boss Team su izdavaci, a 100% razvoja se odvija u novosadskom Mad Head Games-u [imaju jos jedan tim na nenajavljenoj igri].

wwVlyUy.png

Previše su brzi cutovi u trejleru da bi sad zakljucio kakav je gameplay, ali stil su uboli i produkcijski je prezentacija na nivou. Ne znam sa kakvim su budzetom i podrskom ovo razvijali, u poredjenju da dosadasnjim domacim igrama, ovo je za koplje dva iznad ostalih

Deluje mi sporo, plus nisam video bunny hopping. Nadam se da netje biti previshe platforminga. Nadao sam se da netje biti uopshte, ali eto, pogledao sam video. Definitivno tju probati igru, ali mi ne deluje to kao Painkiller na koji sam navikao.

Back
Top Bottom