nebojsa986
Well-known member
- Reaction score
- 2,202
Izgleda si preskocio moralisanje kako smo mi na jeftinim pretplatama pijavice industrije koje nece da plate punu cenu.
Nisam, znam Krejzijev stav po tom pitanju sa kojim se ne slažem. Da ne dužnim dalje na tu temu jer smo već otišli u off topic.Izgleda si preskocio moralisanje kako smo mi na jeftinim pretplatama pijavice industrije koje nece da plate punu cenu.
Zašto vređaš čoveka?Evo tebe na bloku debeli, sa praistorijskim chupavim obrvama, pa mozda naucis da se obracas sa postovanjem, kad vec nije imao ko da te to nauci.
Nisam debeo tj bar mislim da nisam... a obozavam dinosauruse i praistoriju tako da mi te praistorijske obrve dodju kao kompliment i ne ljutim se zbog togaEvo tebe na bloku debeli, sa praistorijskim chupavim obrvama, pa mozda naucis da se obracas sa postovanjem, kad vec nije imao ko da te to nauci.
Još jedno krivo moralisanje o pirateriji na osnovu manjka kulturne argumentacije da pročitam i iz inata ima da se vratim full gas na sedam mora.
Ko je bilo gde moralisao o pirateriji?Zašto neko daje sebi za pravo da komentariše nečiju finansijsku situaciju i da li nešto može ili ne može sebi da priušti. Gledajte svoja posla i svoj novčanik.
A tek to moralisanje o pirateriji mi je za. Svi smo koristili ili još uvek koristimo pirateriju. Šta, kao ranije smo svi imali originalni Windows, aha važi, kako da ne. Svi smo igrali samo origalne igre, yeah right.
![]()
Matematika je veoma prosta tamo gde ne moze piraterija (PS5 XsX) tu se kupuje. Tame gde moze (PC i Switch) tu se piratizuje. Svi srecni
Kompanija im se raspada, al imaju love da placaju to cudo svaki mesec
Anyways ovo moze biti zanimljivo. Ima taj janky cheapo vibe, al ok.
Kompanija im se raspada, al imaju love da placaju to cudo svaki mesec
Anyways ovo moze biti zanimljivo. Ima taj janky cheapo vibe, al ok.
Kako se pljuje sve što je srpsko
Mislim da je madhat odradio odličan posao ovde.