• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Iskreno žao mi evolution a, očekivao sam next gen motorstorm još za ps4 ali ništa čak ni od remaster kolekcije a kamo li nastavka...
Takođe neću prežaliti što su odustali od twisted metala i to bukvalno mesec dana pošto sam kupio ps5...

Steta sto je DriveClub bio toliko odlagan i nije bio dobro prosao na premijeri. Ali podrzavali su igru sa besplatnim dodatcima nenormalno, i osecaj javnosti se preokrenio kada je bio stigao weather patch.

Da su nastavili tako, mogao je to biti preokret na nivou No Man Sky-a, ali sudbina tima je vec bila odlucena. :-/

Ajd da prvo vidimo koliko ce $80/90€ cena da splasne potraznju za novim Xbox igrama, koliko ce trebati ljudima da se naviknu.

The Outer Worlds 2 ce se verujem bas ocajno prodati...

Ja nikad ne bih dao vise od 15e za igru, to mi je gornja granica.
Ako su toliko nesposobni da moraju igre da naplacuju 80/90e kako bi im bilo isplativo, onda mirne duse mogu da kazem da mogu opusteno da zatvaraju industriju.

Nisu oni nesposobni, nego naplacuju te cene Zapadnjacima i Prvom svetu.

Nama sto smo u Trecem svetu bi trebali da daju cene slicne nasem standardu, kao sto ih daju Argentini, Ukrajini, itd.
Ali nazalost, mi njima ne postojimo kao trziste (Balkan) pa zato placamo koliko i Zapadnjaci sa mnogostruko vecim platama.

Ja nikad ne bih dao vise od 15e za igru, to mi je gornja granica.
Ako su toliko nesposobni da moraju igre da naplacuju 80/90e kako bi im bilo isplativo, onda mirne duse mogu da kazem da mogu opusteno da zatvaraju industriju.

sreca pa si nam ti presposoban, ne mozes priustis sebi par igara godisnje sa 40 ljeta.

oof-meme.png

sreca pa si nam ti presposoban, ne mozes priustis sebi par igara godisnje sa 40 ljeta.
Mogu da priustim, ali ne zelim toliko da placam.
Poenta mog posta je da se nesto veoma pogresno radi u industriji, kad oni moraju da naplate igru 80e, kako bi im bila isplativa.
Previse ljudi na projektu, sa prevelikim platama.
Igre nikad skuplje, a nikad gore.
Setite se nekad koliko je kostalo pravljenje igara, danas to prikazuju samo indie igre, a tu je i dusa.
Od svezeg primera je Clair Obscur: Expedition 33, koji su pokazali da danas moze da se napravi moderna igra sa malim timom i malim budzetom, koja se cak i prodaje ispod standardne cene, a prodala se odlicno i to samo do sad...

Mogu da priustim, ali ne zelim toliko da placam.
Poenta mog posta je da se nesto veoma pogresno radi u industriji, kad oni moraju da naplate igru 80e, kako bi im bila isplativa.
Previse ljudi na projektu, sa prevelikim platama.
Igre nikad skuplje, a nikad gore.
Setite se nekad koliko je kostalo pravljenje igara, danas to prikazuju samo indie igre, a tu je i dusa.
Od svezeg primera je Clair Obscur: Expedition 33, koji su pokazali da danas moze da se napravi moderna igra sa malim timom i malim budzetom, koja se cak i prodaje ispod standardne cene, a prodala se odlicno i to samo do sad...
Da mozes da priustis sigurno bi priustio sebi tako nesto a ne bi tupio na forumu kao i uvek kako inace imas obicaj da pises kako si ti sada pametan sto ne kupujes igre nego skidas sve sto e krekovano :)

Druga stvar sto se tice pogresnog u gejming industriji su korisnici,dokle god se kupuju igre masovno poceavace se cena igara,gta 6 ce gotovo sigurno kostati 100e u gamesu kod nas racunam bar 16000din

Jedino sto se slazem sa tobom je da su igre nikada gore :)
Covek ima Oled, samim tim usao je u klub elitista
Zato ce sigurno i kosa da mu otpadne ,prvo su obrve kada je kupio graficku bese za 1000e?

Zašto neko daje sebi za pravo da komentariše nečiju finansijsku situaciju i da li nešto može ili ne može sebi da priušti. Gledajte svoja posla i svoj novčanik.
A tek to moralisanje o pirateriji mi je za 🤮. Svi smo koristili ili još uvek koristimo pirateriju. Šta, kao ranije smo svi imali originalni Windows, aha važi, kako da ne. Svi smo igrali samo origalne igre, yeah right. 😌

Back
Top Bottom