• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Zanimljiv trejler, polovina sa devojkom i trippy atmosferom je cool, ostatak kao skroz druga igra :D

Game freak pravi non pokemon igru lol
Jos i zanimljivo deluje osim sto ima 15fps deonica :D

"Poljska" vampire igra sto da ne.

Malo duzi pogled na ovu igru, deluje interesantno.

NG4 deluje sexy af, Platinum will deliver.

Ova igra ima zanimljiv vajb.

Nova Dont nod igra, Banishers im je ok prosla, pa nastavljaju sa malo drugacijim igrama od njihovog kalupa.

Last edited:
Ovo ide posebno posto mi se bas svidelo. Xbox mozda jeste mrtav, al fine igre stancaju.

1:27 bas se pitam na koju igru me podseti ova scena XD
Heh cak i odelo vojnika i naocare, sve podseca na neki nikad docekani nastavak Ubishit hita :D
Odlicno mi izgleda ova igra! Da li je ovo ona igra u stvari sto je neko kacio snimke, msm da bese @2CR4ZY vojnik u nekim deonicama gde se sunja i bori sa nekim super vojnicima zombijima a okruzenje i oni su sve u nekoj sivoj boji bez teksutra bili, nmg se setiti imena, ali mislim da je to to?

Dal je Plague Tale uopste ista igra ako nema Amicie da vrti praćku i vrišti gde Hugo🤣. Mislim da je ovo dobar potez da promene lika i lokaciju, nema više šta da se ispriča u de Rune sagi.
Planet of Luna 2 mi je interesantno, bila je dobra formula za prvu igru vidim da ce biti nastavak sa minimalnim promenama, sto je opet kontra od Keepera, gde mi se svidja sto su se konačno odvazili za neku mature estetiku i priču.

Krenuo je nova navala Steam demoa [Ima i demo za Baby Steps!], evo Steam Deck impresija za tri komada:

Samo sam malo pocetak odigrao, lepo dizajnirano ali igra se vrti oko 45fps na Steam Deck-u

Predjoh prvog bossa samo [ima jos nivoa], jako lepo radi i izgleda igra.

Jako lepo dizajniran roguelike beat-em-up.

Ahh svidja mi se to, podseca na stara vremena kad smo imali demoe, drago mi je da se taj trend vraca, realno skines demo i procenis dal je igra za tebe, to je najbolji nacin...
bar u mom slučaju ne bi bilo ni malo piraterije da bih probao neku igru za koju nisam siguran da li je za mene lepo skine demo i nema brige šteta samo što većina igara nema demo mada dosta i ima

Mislim da su upravo zbog piraterije i poceli sa tim demoima...
Ovako igrac koji bi kupio igru, a nije siguran dal mu se svidja, skinuo bi piratsku, procenio i kupio original... medjutim neki kad vec imaju pirata i zaigrali se, a igra im ni tamo ni vamo, oni odigraju do kraja pirata...

Ovako lepo demo i igrac koji bi kupio, nece ni doci do piratskih iskusenja...

Takodje, dobro je imati demo i za sve one igre koje ni dan danas nisu razbijene... i mislim da bi demoi trebali stalno da budu na raspolaganju, ne samo odredjen vremenski period.

Back
Top Bottom