Šta znam onako mi izgleda Echoes of the end podsea me na Atlas Fallen
Last edited:

Covek prodao komp i poceo da prati igre vise nego ikad![]()

Ovo ide posebno posto mi se bas svidelo. Xbox mozda jeste mrtav, al fine igre stancaju.

. Mislim da je ovo dobar potez da promene lika i lokaciju, nema više šta da se ispriča u de Rune sagi.
Ahh svidja mi se to, podseca na stara vremena kad smo imali demoe, drago mi je da se taj trend vraca, realno skines demo i procenis dal je igra za tebe, to je najbolji nacin...Krenuo je nova navala Steam demoa [Ima i demo za Baby Steps!], evo Steam Deck impresija za tri komada:
bar u mom slučaju ne bi bilo ni malo piraterije da bih probao neku igru za koju nisam siguran da li je za mene lepo skine demo i nema brige šteta samo što većina igara nema demo mada dosta i imaAhh svidja mi se to, podseca na stara vremena kad smo imali demoe, drago mi je da se taj trend vraca, realno skines demo i procenis dal je igra za tebe, to je najbolji nacin...
Wukong nikako da probam ni vamo ni tamoTakodje, dobro je imati demo i za sve one igre koje ni dan danas nisu razbijene...
verujem da nije za mene ali opet bih voleo da probam demo ili ono drugo da se uverim