• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Cim je krenuo trejler reko ovo je suda igra :D

Capcom se izvinjava za delay lol Ljudi skroz zaboravili da ovo postoji, looks ok.

Se meni cini ili Team Ninja malo previse cesto izbacuje igre. Engine im jos uvek izgleda dated af. Al OK gameplay ce sigurno biti dobar.

Hotel Barcelona, Metroidvanja od ljudi koji su napravili Deadly Premenitions i No more Heroes? Ne deluje mi nešto primamljivo ali igra ima dobar pedigre.

Ovaj vibrantne boje, a isprani art style mi je bas kriminalno los.

Now this is some good shit, prva igra mi je bila super, da li je bila savrsena naravno ne, da li je bila zabavna hell ye.

Najavili su i neku MP only igru koja isto deluje cool. Nema jos standalone trejler.

Evo ga i taj mp naslov, def su skontali da je prva igra dobila gomilu paznje zbog balle twins, tako da su nivo fanservice-a podigli na visi nivo :D

Last edited:
Najavili su i neku MP only igru koja isto deluje cool. Nema jos standalone trejler.

Evo ga i taj mp naslov, def su skontali da je prva igra dobila gomilu paznje zbog balle twins, tako da su nivo fanservice-a podigli na visi nivo :D

Ovo kao da su se trudili da ženski likovi deluju na silu uglavljeni u očajničkom pokušaju da nadju neku publiku. Stvarno moraš ekstra da zasereš da istočnoazijske "gatcha" igre za otakue i drugu mladu dominantno mušku publiku deluju manje isforsirano.

Kad vec nema novog RE, ILL se zato ceka.. Bolesno dobro izgleda

Edit: haha samo sto sam napisao ovo i evo gaaa RE9.. Brutalno!

resize

death-stranding-cliff-unger-mads-mikkelsen.jpg

Oh wow, prave spiritualnog naslednika za Atomic Heart?! :D

Last edited:
Back
Top Bottom