• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Dobro se drzi

Za one koji su videli samo pre-release najave, na launch day-u je izasao day1 patch za Stellar Blade koji dodaje New Game+, dosta prosireni NG+ skill tree, dodatno smanjen lag za basic napade/parry, promenjene lokacije za NG+ protivnike, i naravno jos 30-tak kostima za Eve.

Last edited:
Secam se te igre, Iron Pineaple ju je opisao u jednom od njegovih mnogobrojnih "I play soluslike you never heard before" videa. Dosta ju je bio pohvalio.

Danas sam skontao da ce Peter F Hamilton [pisac gomile odlicnih space opera romana] izdati veliku prequel knjigu za akcionu RPG igru Exodus koja je u decembru bila najavljena na TGA ceremoniji.

Igra se pravi u novom studiju Archetype Entertainment [izdavac je Wizards of the Coasts] gde rade mnogi veterani iz Bioware-a [ukljucujuci i glavni scenarista Neverwinter Nights, KOTOR, ME1+2).

kTu0o9N.png[img]

Jeste, ali ovo je Ultimativna Edicija, znaci sa zadnjim pecevima, koji su dosta poboljsali igru, a do sad si mogo samo neku staru, piratsku verziju...

sa zadnjim pecevima, koji su dosta poboljsali igru, a do sad si mogo samo neku staru, piratsku verziju...
Zato sam je kupio na Steam-u kad je bila na popustu za 20€. Džabe za takvu igru, koju obavezno treba imati u kolekciji.

Izgleda da su napokon počeli slati fizikalna izdanja Sea of Stars za one koji su podržali na Kickstarteru.
Jučer mi iz vedra neba došao mail s tracking brojem od LRG-a. Još ja gledam koji vrag, nisam ništa naručivao od njih, iako općenito ne bi bilo čudno za njih da naručiš nešto, zaboraviš na to i onda te iznenade za 2 godine :ROFLMAO: No onda sam se sjetio da oni hendlaju Sea of Stars fizikalna izdanja za Kickstarter ekipu pa je valjda to to :D

za sada deluje ok, ali Desperados 3, Shadow Gambit i Shadow Tactics imaju mnogo ispeglanije animacije od ovoga. prati se development pomno, moze ovo mnogo bolje da bude. Commandos 2 i 3 su imali tecnije animacije od trenutno pokazanog, a u ovim igrama, animacija je kljuc svega

Back
Top Bottom