• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Dobro se drzi

Za one koji su videli samo pre-release najave, na launch day-u je izasao day1 patch za Stellar Blade koji dodaje New Game+, dosta prosireni NG+ skill tree, dodatno smanjen lag za basic napade/parry, promenjene lokacije za NG+ protivnike, i naravno jos 30-tak kostima za Eve.

Last edited:
Secam se te igre, Iron Pineaple ju je opisao u jednom od njegovih mnogobrojnih "I play soluslike you never heard before" videa. Dosta ju je bio pohvalio.

Dobro se drzi
Bogami, User Score 9.2 sa 1564 glasova

Danas sam skontao da ce Peter F Hamilton [pisac gomile odlicnih space opera romana] izdati veliku prequel knjigu za akcionu RPG igru Exodus koja je u decembru bila najavljena na TGA ceremoniji.

Igra se pravi u novom studiju Archetype Entertainment [izdavac je Wizards of the Coasts] gde rade mnogi veterani iz Bioware-a [ukljucujuci i glavni scenarista Neverwinter Nights, KOTOR, ME1+2).

kTu0o9N.png[img]

Jeste, ali ovo je Ultimativna Edicija, znaci sa zadnjim pecevima, koji su dosta poboljsali igru, a do sad si mogo samo neku staru, piratsku verziju...

sa zadnjim pecevima, koji su dosta poboljsali igru, a do sad si mogo samo neku staru, piratsku verziju...
Zato sam je kupio na Steam-u kad je bila na popustu za 20€. Džabe za takvu igru, koju obavezno treba imati u kolekciji.

Izgleda da su napokon počeli slati fizikalna izdanja Sea of Stars za one koji su podržali na Kickstarteru.
Jučer mi iz vedra neba došao mail s tracking brojem od LRG-a. Još ja gledam koji vrag, nisam ništa naručivao od njih, iako općenito ne bi bilo čudno za njih da naručiš nešto, zaboraviš na to i onda te iznenade za 2 godine :ROFLMAO: No onda sam se sjetio da oni hendlaju Sea of Stars fizikalna izdanja za Kickstarter ekipu pa je valjda to to :D

za sada deluje ok, ali Desperados 3, Shadow Gambit i Shadow Tactics imaju mnogo ispeglanije animacije od ovoga. prati se development pomno, moze ovo mnogo bolje da bude. Commandos 2 i 3 su imali tecnije animacije od trenutno pokazanog, a u ovim igrama, animacija je kljuc svega

Back
Top Bottom