Велики сам фан Легаси оф Кејн серијала. Прешао сам све игре.
Након што је Embracer/THQ Nordic покупио драгуље од SE-a, двије најзначајније ствари којима сам се надао су наставак Deus Ex серијала и наставак LoK серијала, у било кој варијанти за једног играча, ремастеризација, римејк, нова игра. Мада сам се у случају другопоменутог серијала надао највише римејку.
Имам осјећај да у неким издавачима, попут THQ N. или Nightdive се у врху налазе управо неки гикови и фанови, тако да сам ово помало и очекивао када сам видио вијест да је интелектуално власништво заједно са развојним тимовима промјенило руке.
Највише бих волио потпуни римјек Blood Omena 1 који би задржао мрачну готичку атмосферу и не либио се крви. Тешка игра, без олакшавајућих елемената, пажљиво изабран артстил да подилази оригиналу. Без много сјаја и шејдера, дубоки тонови колорита.
Потом бих волио потпуни римејк оригиналног Soul Reaver-a, са инкорпорираним свим стварима које су оригинално планирали.
Карактеризација и атмосфера да буду доследни оригиналу. Једино остаје питање самог краја игре, да ли га радити канонски по серијалу или одрадити неимплементирани брутални крај кога је Ејми оригинално планирала.
toliko nas mrcvare sa tom fransizom
Па не бих рекао, осим оне отказане игре која није ни званично била најављена, од прије више од 10 година, није било неке активности. Како ми се чини, сво то мрцварење је у ствари кукњава фанова за новом игром. Исправи ме ако гријешим, нисам толико пратио вијести током година.
Bese mi nemamo temu za citav serijal?
Не'амо, јеб'је... планирао сам да је отворим јер сам се мерачио играти опет читав серијал.