ko te, pobogu, tera?![]()
ne bih se slozio da je 1600 dolara tamo, malo za normalan zivot, ali svako ima svoju ideju normalnog zivota, nemamo svi iste troskove.da, pogotovo u americi.
300e za jednu osobu meni jeste komotno.To isto kako se komotno zivi sa bese 300e u Beogradu, i jos nesto i ustedi
Meni su struja, sbb, net, telefon i informatika skoro 150 eurane bih se slozio da je 1600 dolara tamo, malo za normalan zivot, ali svako ima svoju ideju normalnog zivota, nemamo svi iste troskove.
300e za jednu osobu meni jeste komotno.
ja sam navikao na 150e mesecno, toliko mi treba za sve troskove, tako da bi mi ostalo 150e svakog meseca da stekam za nadogradnju ili neko putovanje.
ne iznajmljujem stan, ne pijem, ne pusim, ne drogiram se, nemam kola, izlazim jednom nedeljno![]()
Pa onda nije 150, nego 450. To pravi razliku veliku. Kad platis racune ostane lova za klopu i ostalo sto treba. I ja sam se snalazio sa 180e i sa 400e, ali daleko je to od normalnog zivota. Sad se pitam kako smo uspevali to, ali snadje se covek kad mora.Ja, keva i sestra, ukupna mesecna primanja 450e, zivimo tako vec godinama, placamo racune, jeste natezanje, ovo je bas krajnja granica, bude i par dana krajem meseca da jedes najgori buckuris, samo kazem da je moguce za prezivljavanje, a za normalan zivot naravno treba vise.
No obzirom da sam ja tako godinama ziveo da trosim samo 150e mesecno, za mene je 300e ihaaa, morao bih da razmislim kako da ih potrosim.
Otisla je struja gore posle onih 100 eura sto je delio vodja, meni sa 2500 do 3000, na 3000 do 3500. Cekiraj sat, ako ti nije standardno, neretko im se desi da omase koji broj na satuPa da, lakse je za racune kad je troje, pa se deli ta cifra, ja sam sa 150e sigurno ne bih imao dovoljno, jer sto kazes, sve bi otislo na racune...
a racuni nikad veci, prosli mesec struja 7.000, ovaj mesec 10.000... ne znam dal mi neko krade struju, mi u zivotu zimi nismo platili racun za struju vise od 5.000 din.
Tako sam i ja plakao kada sam uzeo platinu u rejmenu posle 6 meseci igranja.Chemu omalovazhavanje?
Odradio je neshto shto zahteva odricanje, trud, vezhbu... svashta neshto. Ne mozhe to svako, ne mozhe chak ni velik broj ljudi, a on je uspeo. Normalno je da tje biti emotivan. Drugo je to shto mi smatramo celu prichu zaludnom.
Ono, nisam ni ja razbio atom, a bilo je uspeha koje sam postigao zbog kojih sam veoma emotivno reagovao, dok bi nekome drugome verovatno bilo smeshno shto na taj nachin reagujem.
DID YOU JUST ASSUME?Pa niko, zato i kazem da mi je nebitno cim se ko baviAli kako svijet luduje ne bi me cudilo da me neko optuzi za diskriminaciju
![]()