• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Ovo je zaista fascinantno. A kažite mi, jel ovaj Sekiro ima neki mod? Tipa, da bosovi uvek imaju isti RNG za napade i slično?

Ovo je base game bez modova, blindfolded igraci reaguju na zvukove protivnika tokom borbi.

Tako sam i mislio, ali morao sam da pitam :D Dios mio, koju memoriju i veštinu treba da imaš za ovo 😲 Da ne pričamo o utrošenom vremenu...

Jel neko pominjao vec... Tema miri sve platforme konacno...Sony pravi game pass? Nesto sam nacuo...

Već duže vreme u pripremi. Pominje se da bi sledećeg meseca mogao biti neki playstation event, pa će možda pričati o tome.

Spojice + i now,opciono dodati anime streaming servis posto poseduju 99% anime streaming servisa i dodati svoju biblioteku filmova i serija

Da ne pričamo o utrošenom vremenu...
Da izvinete, meni je ovo retardirano, cist dokaz koliko srecne zemlje imaju vremena na bacanje...

Nije im to samo zabava, nego posao. Svaki ozbiljniji speedrunner ima svoj twitch/pateron, i odatle vuku pare od gledaoca/subscribera.

A pojavljivanje na GDQ-u im privuce ogromnu dodatnu publiku. Posto je kinez #1 u blindfolded Sekiru, ovaj US runner ce sigurno imati zagarantovanu veliku gledanost dok bude pokusavao da obori svetski rekord [cak i ako bude vijao rekord godinama].

Da izvinete, meni je ovo retardirano, cist dokaz koliko srecne zemlje imaju vremena na bacanje...
Zamisli koliko dugo trebas da igras bez gledanja da bi ovo naucio i zamisli koliki je to smor.
Ne znam gde je poenta života za pola stanovništva zaposliti se u državnoj službi i gledati kako da što više bacaš vreme, kod nas ili u "srećnim" zemljama?

Stvarno ne znam, tako da evo random odgovora.
Kod nas moras da radis i ostane ti malo vremena za sebe, a kamoli za ovakve gluposti, dok u bogatim zemljama ne moras nista da radis, kao sto taj lik i ne radi (i gomila njih), pa ti od te silne dosade padaju na um ovako briljantne ideje... bukvalno ne znaju sta ce sa sobom... no lik ako tuce dobre pare na to, moze da se opravda.

Blindfolded prelazi igara je stara kategorija izazova. Souls i mnoge druge igre se takodje cesto pokusavaju preci sa "no hit", "no upgrade", "no/basic weapon" izazovima. Nedavno je jedan lik zavrsio full From Software souls+bloodborne NO HIT RUN u jednom sedenju. :D E to je madness.

pre 2 godine, isto al bez sekiro-a :D

Back
Top Bottom