• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

PUBG je sada F2P ako nekog zanima.

Sad kad sam se ponovo zaposlio, oni postaju f2p, nema, marfijev zakon se opasno igra samnom.
Sva sreca vikend ce mi biti slobodan, tako da cu probati, iako ne mogu da se posvetim, jer me cekaju 20-ak SP hitova, koja jos nisam presao, odlagao jer sam cekao nadogradnju, a nadogradnja ce se uskoro desiti :D

haha, jebe me to sto sam navikao da lezem u 4 ujutru, a ustajem tek u 14h, a sad mi je takva smena da svako jutro moram da ustajem u 7 ujutru, tako da sam ja posle posla, totalno sjeban za ostatak dana, samo sam umoran i spava mi se... ali bice valjda bolje kad udjem u rutinu :)

pa za početak nemoj da spavaš 10 sati dnevno, 7-8 je više nego dovoljno, pogotovo za 35+ godina starosti. dozvoli organizmu da se navikne, pitaćeš se jednog dana što si svaki dan gubio dva sata života zabadava :D

promeniće ti se bioritam kad ti se ustali ustajanje u 7, umor će te terati da ležeš ranije, samo istraj... i batali 10 sati spavanja, pobogu :D

Jebalo me to sto ja ako ne spavam 10 sati, skenjan sam ceo dan, umoran i neispavan, ali moguce da je tacno to sto kazes, da mi treba vremena da se priviknem, tako da cu poceti da smanjujem na 9, pa na 8 sati.

Jebalo me to sto ja ako ne spavam 10 sati, skenjan sam ceo dan, umoran i neispavan, ali moguce da je tacno to sto kazes, da mi treba vremena da se priviknem, tako da cu poceti da smanjujem na 9, pa na 8 sati.
definitivno. ne valja ti toliko spavanja ni za srce ni za šećer. pogotovo u tim godinama.

Sa ovim novim drajverima za AMD GPU iliti ATI :) (22.1.1) - ukljucio sam Virtual Super Resolution - sad jel to FSR koji su najavili da ce moci svaka igra da koristi iz drajvera...ili nije to to

Probao sam spustiti na 1600 900 i upalio FSR...bilo je odlicno za 1080p (moj maksimum)
No nisam probao da spustim na 1366 768 i vidim da li FSR moye da ispregla da izgleda kao 1080p...
Revan...moze izvor programa u DM iliti kako se ovde zove PM ili Conversat. :)
Da ne jurim sve kada sednem za moj KOMP...nego da me ceka :P

Poceo sam da gledam taj run [bull boss omg], steta sto zbog kovida runneri nisu ispred publike, bilo bi skandiranja u toliko delova igre.

Back
Top Bottom