Omega
PS5 je đubre
Polako, nisu legle pare za decembar od prodaje džempera i volana, vjerujem ja da će biti više truda uskoro.Potrudi se malo vishe, mozhesh ti to bolje.
Polako, nisu legle pare za decembar od prodaje džempera i volana, vjerujem ja da će biti više truda uskoro.Potrudi se malo vishe, mozhesh ti to bolje.
Zamisli da je dobra igra dobra zauvek.Zamisli igras CS u 2022.godini.
Tri razlichita zhanra... shta je to shto ti smeta u tim igrama? Popularnost?Uvek cu biti protiv igara kao sto su CS,Dota, Wow itd
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
bezvezne PC igre koje su nezasluženo popularne.Tri razlichita zhanra... shta je to shto ti smeta u tim igrama? Popularnost?
Budimo realni, zna se čije je ovo mišljenje, njegovo nije sigurno.shta je to shto ti smeta u tim igrama?
Zamisli igras CS u 2022.godini. Bas me interesovalo na sta to lici oa sam usao na you tube. To je ista igra kao pre 20 godina,manje vise iste mape. Sada mi je jasno, to igra sirotinja sa kantama od konfiguracije
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Budimo realni, zna se čije je ovo mišljenje, njegovo nije sigurno.
Ne mogu se slozhiti, ali ajde... Za koju igru mozhesh retji da je zasluzheno popularna? I ako te ne mrzi... na koji nachin igre zasluzhuju popularnost?bezvezne PC igre koje su nezasluženo popularne.
Šilovanjem UopaaaaaaNe mogu se slozhiti, ali ajde... Za koju igru mozhesh retji da je zasluzheno popularna? I ako te ne mrzi... na koji nachin igre zasluzhuju popularnost?
Kvalitetne singl plejer igre zasluzuju popularnoat. Te esport i ostale mp pc zanimacije me uopste ne interesuju.Ne mogu se slozhiti, ali ajde... Za koju igru mozhesh retji da je zasluzheno popularna? I ako te ne mrzi... na koji nachin igre zasluzhuju popularnost?