• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Uvek cu biti protiv igara kao sto su CS,Dota, Wow itd

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Uvek cu biti protiv igara kao sto su CS,Dota, Wow itd

Tri razlichita zhanra... shta je to shto ti smeta u tim igrama? Popularnost?

CS je jedina stvar zbog koje prevrcem oci kada je neko van ovog foruma spomene.

Ni za sta drugo nisu zagrizeni sem za tu, povremeno cujem ili procitam da u njihovim glavama postoje druge igre i ne desava se to u kontinuitetu.

Mnogo smara basic ukus drugih. Ko da od sportova za tebe postoji samo fudbal.

Nekad dok sam mogao da igram igrao sam CS 1.6 bio sam solidan igrac.samo sam probao CS GO koji je upgrade sa 1.6 i meni je bio odlican ali ne igram vise takve igre.ne vidim razlog hejtu to je isto ko sto ljudi igraju i cod i druge online FPS igre koji ih ima mali milion

Zamisli igras CS u 2022.godini. Bas me interesovalo na sta to lici oa sam usao na you tube. To je ista igra kao pre 20 godina,manje vise iste mape. Sada mi je jasno, to igra sirotinja sa kantama od konfiguracije

Tebe Nintendon't opasno udario u glavu.

CS mi je bio sastavni deo srednje škole ali ga ne igram od tad jer ga vezujem za igraonicu i sam da igram onljan nije mi to to. Naravno igrao sam i druge stvari u igraonici tad ali ovo je bilo najpopularnije i najuzbudljivije. Malo sam i Dotu zakačio u početku jer smo išli u jednu igraonicu gde je ortak radio i on nas nekoliko je naložio na to i bilo je prejakih situacija u tom lokalu pre svega al msm da posle toga već striktno igram gajbi. Neki od tih ortaka i dalje igraju Dotu lol al za Kanter više ne znam nikoga ko ga pegla Casual al probao bi nekad što da ne

Pa to je, retko ko pegla casual. Ja sam relativno skoro probao malo, ali teško to sad ide ako nisi uigran, pojedu te začas.

bezvezne PC igre koje su nezasluženo popularne.
Ne mogu se slozhiti, ali ajde... Za koju igru mozhesh retji da je zasluzheno popularna? I ako te ne mrzi... na koji nachin igre zasluzhuju popularnost?

Ne mogu se slozhiti, ali ajde... Za koju igru mozhesh retji da je zasluzheno popularna? I ako te ne mrzi... na koji nachin igre zasluzhuju popularnost?
Kvalitetne singl plejer igre zasluzuju popularnoat. Te esport i ostale mp pc zanimacije me uopste ne interesuju.

CS GO igram povremeno i dalje je za mene sam vrh takmicarskih igara. CS zasluzuje da bude tu gdje jeste i meni licno ni jedan fps mp nije ni blizu da to promjeni. Sad sto neko ima predrasude ili mu se ne svidja, jbg sta da se radi.

Back
Top Bottom