• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Uh, jezivo izgleda. Jel igrao iko keca tj The Forrest? Meni se baš svideo inicijalni teaser trailer kada je igra najavljena, ali nikada je nisam igrao/probao.

Samo sam probao 2-3 sata, dok je jos bilo u early accessu. Skroz mi cool bilo.
Imas fazon kao da napravis skloniste zbog nevremena i hladnoce, pa treba da seces drvece, usput da svasta craftujes i tako to... Bas mnostvo tako nekih detalja, prava survivor igra.

Znaci ovo ce biti u principu Ghost Recon iz treceg lica.

Bolje da su odradili remastere starih naslova i to je to.

Brt Ghost Recon je odavno u trećem licu 🤣
Nemam pojma jbga nisam igrao dugo njihove igre, poslednji ghost recon koji sam igrao je bio na X360 onaj, setio sam se ovoga sa nekog E3-a pa sam pomislio da je iz prvog lica sada.

Last edited:
Na konzolama je TPS još od Advanced Warfighter serijala (na PC-u je FPS), posle je izašao Future Soldier, pa Wildlands i na kraju poslednji Breakpoint. Sve TPS igre. Frontline će biti FPS battle royale i "obećava" po viđenom :D

Na konzolama je TPS još od Advanced Warfighter serijala (na PC-u je FPS), posle je izašao Future Soldier, pa Wildlands i na kraju poslednji Breakpoint. Sve TPS igre. Frontline će biti FPS battle royale i "obećava" po viđenom :D
E taj sam igrao na X360 G.R.A.W :)

Auu vrh. Taman sam pomislio da dolazi iz Playdead studija, a onda se prisjetih da će im treća igra biti full u 3D-u...

Covece pored toliko danasnjih AAA MP pucacina oni igraju CS. Nisam znao da i dalje to postoji i da neko igra
e1df8670be7a261c41e5ec489cd10855.jpg

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Ne znas ti mnogo toga.

Sve ove godine CS:GO je #1 igra na Steamu.

Esports scena je ogromna. Desetine miliona igraca sa skromnim PC hardverom je igraju redovno. I plus naravno, ima i veliku bazu igraca koji je igraju iz nostalgije, sa drustvom sa kojim su je igrali pre par decenija kao klinci.

Pa kada je neko na forumu pomenuo da igra CS? Nikad! Secam se da se igra cepala pocetkom 2000ih i od nijednog ozbiljnog gemera nisam cuo da igra. Ma niko je nije ni pomenuo. Kakvi su to slepci sto to igraju? Kapiram da nista drugo u zivotu i nisu probali

Pa kada je neko na forumu pomenuo da igra CS? Nikad! Secam se da se igra cepala pocetkom 2000ih i od nijednog ozbiljnog gemera nisam cuo da igra. Ma niko je nije ni pomenuo. Kakvi su to slepci sto to igraju? Kapiram da nista drugo u zivotu i nisu probali
Trepni dva puta ako ti je Nick hakovao nalog.

Zamisli igras CS u 2022.godini. Bas me interesovalo na sta to lici oa sam usao na you tube. To je ista igra kao pre 20 godina,manje vise iste mape. Sada mi je jasno, to igra sirotinja sa kantama od konfiguracije

Zamisli igras CS u 2022.godini. Bas me interesovalo na sta to lici oa sam usao na you tube. To je ista igra kao pre 20 godina,manje vise iste mape. Sada mi je jasno, to igra sirotinja sa kantama od konfiguracije

Pretvaratju se da ne trolujesh.
Da, odredjen deo igracha su gejmeri iz rupetina od drzhava poput Rusije, Srbije, Ukrajine, Brazila, itd. Ne mozhe se ochekivati da svi u pomenutim drzhavama mogu da priushte sebi jake rachunare (pogotovo sada kad cene grafichkih divljaju), pa je sasvim normalno da igraju ono shto mogu. Shta ima loshe u tome?

Pored sirotinje, igru igraju likovi sa zverima od rachunara jer uzhivaju u gejmpleju (zashto objashnjavam osnovne stvari?). Kakav si ti to gejmer kada ti je argument protiv igranja igre trenutna godina?

Potrudi se malo vishe, mozhesh ti to bolje.

Back
Top Bottom