• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Ne moze to nikad vise da se ponovi
Bioshock kec Horor je bio ozbiljna priča, CELOKUPNO ne samo kroz horor ta igra je bila nešto nevidjeno na tom planu atmosfere ambijenta itd...

Shadow of the Tomb Raider ima prilično krvave grobnice i hramove, dosta je zdravo za gotovo uzet dizajn ambijenta te igre.

Last of Us 2 je krvav i stresan na drugi način al horor treba i da istraumira ne samo da me štreca ko babu.

Bloodbourne moram spomenuti takodje da mi ne zameraju ipak je to bloodfest samo takav.

I pre svega PT DEMO koji je realno medju strašnijim igrama prošli gen da smo dobili takvu full horor igru išlo bi se kod psihijatra.

Ja sam optimista biće kad tad

znači samo bezdušno prcanje posle prvog...

Dobro, nije, ali posle prvog puta sta god da probas, najintezivniji je osecaj posle prvog puta i posle progresivno opada.
sva sreca, bar smo "blagosloveni" sa protokom vremena, pa kad napravis dovoljnu pauzu od bilo cega, vrati ti se zelja za tim posle nekog vremena.
evo sarma mi je dobar primer, skoro svake godine joj se skoro podjednako obradujem, ali sarma je samo zimi, bude pauza cele godine i onda se organizam dovoljno zazeli.
treba sto raznovrsnije ziveti, a ja sam sigurno preterao sa igrama, pa se tako osecam, mada dugo sam ja na gejmerskoj pauzi, internet odavno preuzeo primat, nazalost...

Bioshock kec Horor je bio ozbiljna priča, CELOKUPNO ne samo kroz horor ta igra je bila nešto nevidjeno na tom planu atmosfere ambijenta itd...

Shadow of the Tomb Raider ima prilično krvave grobnice i hramove, dosta je zdravo za gotovo uzet dizajn ambijenta te igre.

Last of Us 2 je krvav i stresan na drugi način al horor treba i da istraumira ne samo da me štreca ko babu.

Bloodbourne moram spomenuti takodje da mi ne zameraju ipak je to bloodfest samo takav.

I pre svega PT DEMO koji je realno medju strašnijim igrama prošli gen da smo dobili takvu full horor igru išlo bi se kod psihijatra.

Ja sam optimista biće kad tad

pa jeste, bude povremeno tih bisera koji nas resetuju i vrate nadu u gaming, bar u nekoj meri... meni to licno ne moze da se meri sa intezitetom kao kad smo bili klinci, to se vratiti nece, ali bice bisera koja ce ponuditi barem polovinu tog inteziteta.

This year, Double Fine Productions released the highly praised Psychonauts 2, and now it seems the studio is branching off to do multiple new games.

Back
Top Bottom