• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

...
Cemu ovaj komentar?
Zbog ovog komentara - "random history RPG grindovanje od 50-150 sati. Ubisoft smećari"
Ako ti ne vidis kakve veze ima PoP sa prvim AC igrama, onda nema sanse da ti iko nesto ovde objasni.
Nema potrebe da mi neko objasni, igrao sam obe i imam svoje misljenje.
Gameplay je prilicno razlicit, u Princu ne juris jedan target kroz prepuni grad, nema stealth-a, nema parkour-a u istoj meri tipa penjanje na svaku gradjevinu, zatim AC je mnogo vise open world dizajn i sve ovo pricam na osnovu secanja, a u krajnjem slucaju nije ni bitno, necu oko ovakve sitnice da se raspravljam.

Last edited:
Evo i demoa

Nadam se da ce ga naci neki publisher i dati mu tim/novac da razradi taj koncept.
Bukvalno dve godine refreshujem stranicu sa projektom u nadi da će nešto da se desi sa ovim.

Nemoj tako, jasno sam stavio red razmaka izmedju te dve recenice. Ubisoft jesu postali smećari, ali to se ne odnosi na prethodno spomenuto 50-150 grindovanje.

Nemoj tako, jasno sam stavio red razmaka izmedju te dve recenice. Ubisoft jesu postali smećari, ali to se ne odnosi na prethodno spomenuto 50-150 grindovanje.
pa iskreno meni je i AC2 taj extended bio bas predugacak. Dodatne misije vidi se da su se potrudili oko dizajna, ali bas je bilo previse fillera.
U stvari da AC traje 10-12h igrao bi svaki, svake godine.

Grind cak i za 40-50h mi je bas previse.

A dobro, dodaj jos 3-5 sati. :D Ako se ne varam, svaki AC pre Originsa moze da se predje za 10-15 sati (samo strogo glavne misije).
Dodas jos malo upoznavanja sa igrom, gubljenja po mapi, igranja/sakupljanja jos necega opcionog a zanimljivog, bez kompletnog ciscenja mape, i eto lagano 20-25 sati. Najbolja mera za single player igre, taman.

Mada opet kada bi na primer uzeli Ezio sagu kao celinu (sto realno i jeste; tri igre ukupno 90+ sati) i uporedili sa RPG grindovanjem u ovim novijim delovima, jasno je da su zrtvovali kvalitet zarad kvantiteta.

Grindovanje u serijalu nece prestati, moze samo da bude jos vece.
Odiseja i Valhalla su odlicno prosle sto se tice prodaje, a Ubisoft prati proslogeneracijski iskrivljeni trend po kojem se cena opravdava kroz duzinu trajanja igre.

Steta, jbg. Ali opet, dobri su im dzemperi.

Ali ne zelim opcioni crap na mapi, ne zelim opciju da skupljam perja, listove knjige ili kakvu glupost su smislili posle.
Hocu pure HQ experience i curated misije.

Ja sam skupljao ta pera, to je meni indikacija video igre, treba to da bude. Podseća me na SNES / Mega Drive. Ne postoji glavna misija koja traži da se skupe pera svakako.

Sve dok je opciono nema problema, sto se mene tice mnogo manji je greh opcioni collect-a-thon nego straight forward misije i koridorski nivoi kvazi zamaskirani dizajnom.

Ali ne zelim opcioni crap na mapi, ne zelim opciju da skupljam perja, listove knjige ili kakvu glupost su smislili posle.
Hocu pure HQ experience i curated misije.

Ne zelim ni ja, ali bi se onda kukalo da je mapa prazna. :D

Back
Top Bottom