• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Dobija lose ocene za sad, ali ima jednu kul foru... mozete igrati sa ukljucenim mikrofonom, i ako u toku igre se vokalno uplasite, ili opsujete, ili napravite bilo kakvu buku, monsteri ce vas cuti, doci i ubiti... dobra fora, koja do sad (nisam primetio) da je koriscena, a tako lako se implementira.

Dakle, u startu su odbili porodične ljude. Uđe ti klinac u sobu "Tata, jel imamo-ĆUT DEDER JEBOTEOTAC *SKRLJ* AAAA TATA NEMOJ KAJŠEM PO GUZI AAAAAAAAAAAA!!!""

Igra direktno odgovorna za porast slučajeva nasilja u porodici.

Desava se! i to radi Nightdive...

Koliko puta sam reko kako bi zeleo da neko odradi remake The Thing-a... doduse, ovo je samo remaster, tako da nisam potpuno zadovoljan, ali bolje ista nego nista... ne odusevljava me bas kako izgleda, ali igrace se...

Na kojim drogama je ovaj Activision, a tek fanovi CoD-a, ladno je igra 80eur na steam-u. Gamepass def deluje povoljno.

The new feature is called Enhanced Headphone Mode and allows you to use third party technologyEmbody's Immerse Spatial Audio. This option increases the directional accuracy of sounds in the game. However, in the free version you have access only to an ordinary in-game profile.

If you want to personalize the sound, you will have to pay. A license for this feature costs 20 dollars for 5 years

clmAbx8.png

Osedecu cekajuci dok ne najave svoju novu igru, The Last Guardian je bilo vredelo cekati.

Prevod kaze "titles", za sada znamo samo da prave igru koju je finansirao Epic [isti deal kao i Alan Wake 2].

Mene samo zanima kako oni opstaju i ko im placa plate kada izbacuju jednu igru u 10 godina, single player fokusirane sto znaci nema nista da prosiri prodaju i zaradu.

Mene samo zanima kako oni opstaju i ko im placa plate kada izbacuju jednu igru u 10 godina, single player fokusirane sto znaci nema nista da prosiri prodaju i zaradu.

Prvo ih je finansirao Kowloon Nights, a posle toga im je Epic dao isti deal kao i za Alan Wake 2 - oni finansiraju pun development i marketing, a developeri ce im to otplatiti posle premijere igre.

2018

2020

Sad na TGA 2024 je sledeca sansa da ce ova GenDesign igra najzad biti najavljena....

Probao na kratko i svidja mi se vidjeno. Davnih dana sam igrao PS3 verziju, pa onu za Switch i sad evo opet cu odigrati i ovu PC verziju... ovo mu dodje neko definitive izdanje prastarog RDR i bolje nije moglo, sem da su uradili remake u RDR2 engineu ali Rockstar je to XD

Back
Top Bottom