• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

eih bas milion... samo nekoliko puta bolje je dovoljno, meni je wc3 reforged bio sasvim okej. lepi modeli, lepsa grafika, gameplay isti, nula bagova... znam da su mnogo vise obecavali nego sto su ispostavili, ali nisam bio uopste toliko razocaran koliko internet potencira

Kao i vecina stvari danas sve se milkuje do ludila za content. A klikovi su samo padali na svakom WC3R klipu :D

Svakako bi voleo da WC2 odrade kao SC1 remaster, znaci novi sprajtovi i nista vise da ne cackaju.

eih bas milion... samo nekoliko puta bolje je dovoljno, meni je wc3 reforged bio sasvim okej. lepi modeli, lepsa grafika, gameplay isti, nula bagova... znam da su mnogo vise obecavali nego sto su ispostavili, ali nisam bio uopste toliko razocaran koliko internet potencira
Je l' na kraju iole sređena igra? Može se reći da je na kraju bolje iskustvo od originala?

Lod4GW5.png

Ovog vikenda ce biti 20 godina od premijere HL2. Ambiciozni RTX Remix fan projekat [koji je ujedinio 3 community modding tima u jednu veliku grupu] se uveliko radi, ali jos nema potvrdjenog datuma izlaska.

ss_9116ca18759a5fb85f2221900620669c8cb13bb1.1920x1080.jpg

Warcraft Orcs VS Humans i Warcraft II deluju kao dobri remasteri. Jedina zamerka koju imam je vaoma lična. Od izlaska igre sam obožavao ikonu za Wolf Rider-a i ova u rimejku ne deluje ni približno dovoljno krvožedna.

Na danasnji dan pre 20 godina je izasao Half Life 2.

Kao i kod nedavne godisnjice HL1 igre, Valve je spremio ne samo unapredjenu verziju igre [ekspanzije su deo osnovne instalacije, odradjen je bugfix pass, sredjene kontrole, optimizacija za Steam Deck...] koja je danas dostupna svima za besplatan download na Steamu, vec i dugacak dokumentarac o razvoju ovog legendarnog FPS naslova.

Pre 20 godina... secam se kad je igra bila najavljena, pricao sam, samo jos HL2 da izadje, da odigram, pa mogu i da umrem...

I na isti dan izasao Vampire: Bloodlines. Kol'ko sam bio hepi iako se ne zna koja se igra vise raspadala na mom Radeonu 9200SE...Vampire, ona se vise raspadala def.

Warcraft I i II Remastered, kao i Assassins Creed Mirage, izasli kod Vaseg omiljenog turchina

Last edited:
Juce smo slavili 20 godina od HL2 i NFS Underground premijere, a danas se slavi za Vampire Masquerade Bloodlines uz rani RTX mod.

Sutra je 20 godina od izlaska Metal Gear Solid 3: Snake Eater-a. :D 2004 bila jaka godina bas.

Back
Top Bottom