Konačno neka nova vehicular combat igra u najavi i to ni manje ni više nego rezurekcija Fatal Run-a, koji je izašao davne 1990-e za Atari 2600 i 7800.
Na foru Karmagedon? To bi moglo biti odlichno. Muzika kvalitetno lozhachki papri.
Konačno neka nova vehicular combat igra u najavi i to ni manje ni više nego rezurekcija Fatal Run-a, koji je izašao davne 1990-e za Atari 2600 i 7800.
Meni izgleda ok-ish, ali ako nisu sredili tenk kontrole džabe sve.Pritom ladno nisu mogli da srede obe igre nego samo prvi deo iako deluje kao obican upscale preko emulatora.
i ja sam razmisljao o tome, ali ne znam sta je gore. Da ostave tenk kontrole ili da ih modernizuju pa da igra traje 15 minuta.Meni izgleda ok-ish, ali ako nisu sredili tenk kontrole džabe sve.
E, to je bash kul. Od uvek sam voleo videti to u igramaAdditionally, retro-gaming fans will be excited to learn that the remaster includes the Crocipedia, an extensive and meticulously curated digital museum containing long-lost development assets such as game design documents, concept art, animation tests, team member interviews, and much more.
Ajd stavicu ovde jer ne vidim da imamo thread za random PC-only igre.
A ovaj gem [kojem samo fali mod sa starom domacom muzikom] verovatno nikada nece dobiti port van PC platforme.