Super hvala , nasao sam strip na sajtu vulkanaPutem Komika, bila je pretprodaja, ali mislim da će biti dostupan u Alan Fordu u Beogradu. Trebalo bi do kraja godine drugi deo da izađe ako ih ne zezne rona, ponovo.
čarobnaknjiga.rs ima poveći broj naslova u pripremi: Brubaker-a Pulp, Ubij ili budi ubijen. Mark Milarovo Jupiterovo Nasleđe, tik pred Netflix seriju, pametan potez. Najviše me iznenadilo izdavanje Hellblazer-a, ali ne starog i završenog serijala već ovih reboot-a koje su počeli da štancuju posle.
Ono što me jedino smara kod ovih izdanja, ako ste ikada kupili bilo šta od Marvelovih i DC serijala koje su izdala, a da nisu bili V for Vendetta, Watchmen, što su u mnogo manjim formatima.
![]()
Image Backtracks on Publishing Warren Ellis Comic After Outcry
'Fell' would have been a comeback for the writer, who was accused of using his stature in the industry to manipulate women into relationships.www.hollywoodreporter.com
Joj koliko ti ljudi nemaju problema u životu. Ima da preorderujem prvu stvar koju Elis izbaci.
¯\_(ツ)_/¯
Mislim ono , nisam upucen bas sta je tacno radio Ellis , ali ako je bas zlostavljao zene. Mislim da nema vise sta da radi u bilo kojoj industriji. E sad da je sve to istina ili ne , nemam pojma. Steta dobar je picac u svakom slucaju.
U tome i jeste fora, nije zlostavljao nikog, nije silovao nikog, koristio je svoj status da muva zenske i redjao ih je ko na pokretnoj traci. Prakticno radio je stvari koji bi ocekivao od neke rok zvezde, tipa Stiven Tajler u danima slave.¯\_(ツ)_/¯
Mislim ono , nisam upucen bas sta je tacno radio Ellis , ali ako je bas zlostavljao zene. Mislim da nema vise sta da radi u bilo kojoj industriji. E sad da je sve to istina ili ne , nemam pojma. Steta dobar je picac u svakom slucaju.
Je l' to u stvari predstavlja cancel culture?
U tome i jeste fora, nije zlostavljao nikog, nije silovao nikog, koristio je svoj status da muva zenske i redjao ih je ko na pokretnoj traci. Prakticno radio je stvari koji bi ocekivao od neke rok zvezde, tipa Stiven Tajler u danima slave.
Licemerje je veliko , jer se ovako zloupotrebljavanje "moci" desava decenijama.
Shto, naravno, ne chini takvo ponashanje ispravnim/etichkim.Mislis od kada postoje ljudi, a mozda i ranije?