• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Game o' quiz

Pošto sam opet ukanalio tred da obelodanim igru.

U pitanju je James Bond Junior za SNES, po istoimenom crtanom o kojem ne znam puno a čini mi se ni preko nije bio nešto popularan.

Klinac iz kraja (bio je mladji od mene jbg tako da klinac) je imao SNES i baš fine naslove courtesy of tetka iz Švedske ali je bilo strogo kontrolisano šta pozajmljuje i menja. Tako da nije dao Alien Rebels i Mega Man X ali izmuzao sam mu ovaj trash koji je toliko voleo da mi ga na kraju nije ni tražio nazad. Ja sam bio približno fan igre pošto posle ovog nivoa sa Helikopterom nisam mrdnuo iz hrama. Kad sam guglao skrin da okačim videh da se posle vozi i gliser lol eto.

Sledeća igra, prelazim na veoma dragu Arkadu from childhood i nadam se uspehu.-

pbXcJyP.jpg

Ok ovo je zadnji put da smaram, da obelodanim i ovaj naslov.

U pitanju je Growl, PREBIJ IH ARKADA sa veoma zanimljivom tematikom SPASAVANJA ŽIVOTINJA OD LOVOKRADICA, pre svega razbijanja kaveza itd. Veoma jak astetiks, neki miks Indijana Dzonsa i hard kafanske tuče, ne. Jedina lokacija gde sam ja ikada video ovu arkadu je bio luna park u budvi. Redovno sam samo zbog Growl tu svraćao jer je malo dalje bila mnogo jača lokacija sa igrama i najjačom ponudom generalno koju ja znam. Svake godine Growl je uredno bio zastupljen tu dok nisam prestao da letujem u Budvi smh.

Zaboravio sam Growl dok nisam kroz retro kolekt naleteo na Mega Drajv verziju na netu lol i setio se igre. Mislim da je reč o užasnom portu po tome što sam video.

Neću dalje kačiti pa ko prvi stigne neka okači sledeću igru za pogadjanje, želim i ja da saznam za neke nove naslove

Last edited:
Svaka cast za izbor igre darkado. Te dine kad ih jednom vidis ne mozes zaboraviti. Ovu igru nazalost nisam igrao ali sam gledao Matt Chatt review igre na YouTube. Jedan od najoriginalnijih adnd settinga ikad. Mozda je i jednog dana i odigram kad nabavim retro PC sa CRT monitorem.

Ja znam ime ali mi bilo glupo jer sam izguglao skontao sam mora baš ko prepozna. A i nešto mi se čini da je opao entjuziazam za ovaj do jaja tred

Ajd ja cu da nastavim. Mislio sam da ce neko drugi da pogodi. :)

Igra se zova Dark Sun: Shattered Lands

Чуо сам за игру, тј. знам за доста тих старијих Еј Ди Ен Ди игара али ниједну нисам играо, колико знам. Нека Ер Тајпер постави нешто. ;)

Back
Top Bottom