OMG Dink Smallwood. Igra toliko losa da je vrlo dobra. Prva igra koju sam sam modovao, tako sto sam provalio da su pozadine pojedinacni .bmp fajlovi pa sam na svima u Paint-u isarao moj net handle .
Igru sam slučajno otkrio kada me vikipedija linkovala na neki ful skeniran Jap Saturn magazin. Naleteo sam u sekciju gde su najave novih igara i art iz igre me ostavio bez teksta...
Ali pošto je sve na Japanskom trebalo je vremena dok sam uopšte provalio koja je igra a mogao je lako biti i otkazan naslov...
U svakom slučaju iako je Jap Only bila za Saturn i PSX ima nešto vedriji rimejk za Wii i PS2 koji sam igrao malo i deluje kul ali nema tu ultra zajebanu atmosferu ko original...Takodje odličan OST
Sećam se da su svi mrzeli igru kada je izašla. ali je na mene ostavio jak utisak art direction i izgled sveta. I to što su istorijsku premisu malo istumbali. Daćete mi malo vremena da nešto proberem, pošto bukvalno nema šta nista igrali.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.