• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Game o' quiz

Earthbound je zapravo Mother 2. Mother 3 sam počeo ali nisam ga završio moraću nekad.

Heh razmatrao sam neke sa Famiklona biće def, ovo jeste GBC, lajkovao sam Omegi.

Salammbo: Battle for Carthage
Ако си стварно погодио на основу слике, свака част. Игра је јако мало позната, иако је једна од најбољих Cryo авантура. Након што сам окачио слику сам провјерио reverse image search i могло се наћи пар резултата, зато те и питам јеси ли погодио без тих помагала? :)
Sećam se da su svi mrzeli igru kada je izašla. ali je na mene ostavio jak utisak art direction i izgled sveta. I to što su istorijsku premisu malo istumbali. Daćete mi malo vremena da nešto proberem, pošto bukvalno nema šta nista igrali.
Не баш сви, Мацедонић на висини задатка: https://www.sk.rs/2003/06/siop17.html

Prešao sam igru u to vreme kada je izašla. :)

Ne koristim te stvari jer bi onda sve bilo laganije i izgubilo poentu u izazovu, zar ne? Ali mi je uvek kul kada neko okači nešto što je meni obskurno i neverovatno da zna šta je, i još pride da je igrao. :D

Možda nisi primetio, ali često pišem o point and clik avanturama, jer to mi je nekada pored JRPG, bio jedan od omiljenih žanrova u igrama. Danas i ne toliko jer sam se okrenuo drugim žanrovima, a i nije da je izašao neki naslov pa rantujem o njemu na sav glas. :D

Свака част! Мој си човјек и што се тиче жанровског избора, јер су и мени то два омиљена жанра, иако играм све живо за једног играча. Сјећам се да си писао нешто о Syberia играма када је умро Сокал, нисам видио да си редован у томе. Баш ми је драго што имамо на форуму играча авантура, дискутоваће се о њима. ;)

Иначе, скоро сам баш покушавао да инсталирам Egypt 1 и 2 на неку Windows 7 машину, не иде никако. Исто игре од Cryo-a. Ај' добро за кеца, њега могу да пропустим али двојку бих волио да играм. Не њака ми се са спором PS1 верзијом. Још увијек ми је жао што ми је мој прастари Windows XP компјутер спржио вишеструки струјни удар, уф. Kheops је после наставио Cryo причу на неки начин али са још бољим играма, чак су и поменуте игре добиле наставак у виду The Egyptian Prophecy: The Fate of Ramses илити Egypt 3 у Америкама.

Aha, bilo mi baš žao, jer je čovek stvarno što se crteža tiče, i nekih ideja uspeo da osveži žanr. Mada sa ove distance ne verujem da bih mogao ponovo da pređem Syberia prva dva dela, tačna je krilatica da je nešto bilo bolje dok si mlad, a ne kasnije kada provališ kako je loše ostarilo, zbog interfejsa, nelogičnih zagonetki isl. :(

Možeš da proveriš opise ovih naslova novijih igara koje su izašle od pre nekoliko godina: Beautiful Desolation, The Council,
The Pillars Of The Earth ako naiđem na neke nove naslove, svakako ću da otvorim teme da bi svi mogli da vide i probaju, ili još bolje izbegnu.

Nisam igrao Egypt serijal, niti sam znao da je bilo nastavaka, pretpostavljam da ih GOG još nije otkupio i osposobio za rad na novijim računarima?

Ali da ne gušimo temu. mene sada zanima šta je ovo što je JackRadi04 postavio. :unsure:

Не гушимо тему, она и јесте погодна да се тако провуку разни подаци о играма које се постављају или оне које су асоциране. Pillars of the Earth ми се учинила јако интересантном, баш сам планирао да је играм! За ове двије сам чуо, погледаћу баш сада шта си писао. Иначе, Beautiful Desolation је термин кога је Едвин "Баз" Олдрин, други човјек на Мјесецу искористио да опише његову површину.

Egypt серијал сам нашао на неком мање познатом дигиталном сервису али не могу се сјетити који је био. Нисам куповао и скидао, само се сјећам да сам видио. Не знам у каквом су стању те верзије.

TPOTE je solidan, to je od Deadaelic studija koji je radio Deponia, koju su mi već preporučili pa imam u planu da i njih pređem. Animacija je fluidna kao kod boljih animiranih filmova, što se gameplay-a tiče casual je iskustvo, ali imaš izbora pa to kasnije menja neke od tokova priča. Do dva prelaženja dovoljno. :)

Nisam to znao, zapravo nisam ispratio ništa o kosmonautima koji su išli na Mesec ili u Svemir, osim The First Man o Nilu Armstrongu. Dobra drama i studija karaktera i psihološkog aspekta tih ljudi koji su spremni da odu van Zemlje u veliko nepoznanicu. Početak je jedan od najintezvnijih koje sam video u skorašnjim filmovima, i voleo bih da sam to gledao u IMAX-u, kada je bilo aktuelno.

Да, Баз је написао и књигу под тим називом, вјероватно уз неку испомоћ. Правило код тих Аполо астронаута је било да напишу књигу, неке су јако квалитетне.

Први Човјек није лош филм, испао је боље него што сам очекивао. Почетак јесте одличан, а има још интензивних сцена у њему, оно Џемини лансирање па после драма са истом мисијом.

Pošto sam smorio temu sa mojim skrinom da obelodanim ime igre

Quest for Camelot za GBC. Inače je bila jedna od prvih naslova za novi GBC ali je radila i na starom GB. Reč je o prilično nikakvom klonu Zelde, planirana je bila i N64 verzija ali je otkazana jer je film generalno ispušio na blagajnama.

Moja divna sestra je kad sam je nagovorio da traži GBC umesto Linkovog Budjenja ovu igru odabrala tako da je to sranje sve što sam imao za Color dok nisam eventualno uzeo Linkovo Budjenje ofc na Njemačkom i igrao ga celo leto u dvorištu (i prešao). Prelepo

k5jWDqD.jpg

Evo druge igre, ovo je lako pa će nadam se neko drugi da štafetu

GmOSoUM.jpg

Last edited:
Znam koja je igra koju si okačio, ali ne može siva masa da se seti naziva. Neću da varam spram toga ko pogodi, mašala!

I lepa pričica za GBC naslov. Linkovo buđanje, hue hue.

Džaba, toliko je informacije prošlo od raznih sadržaja da ne mogu da se setim. Treba biti pošten i pustit druge koje znaju da pogode pa da okače nekakv kuriozitet. :)

@Yuka Sakazaki ih, da je to samo za igre, desi mi se i sa ljudima, često postavim pitanje, a ko si ti? xD

Nuclear strike?

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

Back
Top Bottom