• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Fudbal (UEFA/FIFA takmičenja, reprezentacija, Liga šampiona, Premijer liga,...)

Nije da fudbal nije za nas, nego nema nista od domaceg fudbala dok nam klubovi nisu privatizovani. ;)
ma jok to je takva utopijiska misao. Ko je lud da ovde ulozi neke pare bez kradje.Niti bi neko hteo, niti bi mu bilo dozvoljeno. Samo uvesti amatersku prvu ligu i cao. Nek igraju konobari, moleri.... posle posla fudbalica i cao.
Ali jbg sta bi radili huligani i splavovi.

Nije da fudbal nije za nas, nego nema nista od domaceg fudbala dok nam klubovi nisu privatizovani. ;)

Sta onda reci za Cehe, Poljake, Izraelce, Norvezane itd?

Za koga je fudbal ispod top10? Sa kakvim nesampionskim ekipama raspolazu druge lige?

Bitno je da je Partizan ove godine doprineo koeficijentu,ja tipujem da jedan od ova dva kluba prolazi grupu.
E da ne pocinjemo sad navijacka prepucavanja zasto je Partizan sada ovakav kakav jeste.

Mislis da ce TSC ili Cuka preci grupu? divim se tvom optimizmu, izvoli u kladionicu i uzmi neke pare.

Sta onda reci za Cehe, Poljake, Izraelce, Norvezane itd?

Za koga je fudbal ispod top10? Sa kakvim nesampionskim ekipama raspolazu druge lige?

Ne kontam na sta ciljas. Na stranu evropski neuspesi, Cesi, Poljaci i ostali su miljama ispred nase lige i klubova. Pocevsi od sportskih uslova, primanja, manjka govana...

Ne kontam na sta ciljas. Na stranu evropski neuspesi, Cesi, Poljaci i ostali su miljama ispred nase lige i klubova. Pocevsi od sportskih uslova, primanja, manjka govana...

Hocu da kazem da nije fudbal i za njih, moraju da se postuju visoki standardi. Klubovi ovde su opet bolja odskocna daska u odnosu na lige koje sam nabrojao. A daleko smo od top15 destinacija. Imaju i Cesi i Poljaci svog Krejzija koji prica, usred evropske inkompetentnosti, da fudbal nije za njih. I sve te lige koje sam nabrojao se pokazalo da su po rezultatima u poslednjih nekoliko godina blizi Cukarickom nego poluraspalom Partizanu. Sta znace bolji uslovi kada se teze prelazi preko njihovih limita i kada nisu toliko talentovani? Uslo vise para u srpski fudbal, smanjio se nas gep u odnosu na te zemlje i napravismo bolje rezultate nego oni u poslednjih 20 godina. Ovaj srednjorocan upliv kesa u fudal svakako ne menja cinjenicu da smo u top10 najsiromasnijih evropskih zemalja sto je opet njihova sramota. Koliki god da su ovde hohstapleri, da njima i istocnom delu Evrope isti broj para, napravili bi skoro pa najbolje rezultate, top3 sigurno.

Nisam ni dobio odgovor na klasicnu floskulu koja proizilazi iz toga sto se previse zna o nama, a premalo o drugima. Kada bi se malo vremena ulozilo u druge i barem o njima reci po koja losa rec jer nasi dobijaju to za slicne stvari. Ovakva podela na ''mi smo bitni, drugi nisu'' dovodi samo do pogresnih procena i zakljucaka.

Kakvi smo mi biseri... umesto da ih napadnemo od prvog minuta, dok su otvoreni i dok oni jure rezultat, ne, mi cekamo da oni nama na nasem terenu daju dva gola i onda celo drugo poluvreme jurimo rezultat, a oni naravno odmah posle drugog gola stali u bunkericu i tu prolaza nije bilo, mada sta je sve masio Vlahovic, nismo ni zasluzili bolje.

Nasima ko da je potrebna posebna pozivnica da pocnu da igraju, zasto od pocetka meca nisu igrali, kao u drugom poluvremenu?

Tako da mi je drago, svaki put nek izgubimo, kad pocnemo ovako totalno nezainteresovano... sta smo mislili, da ce madjari samo da nam poklone pobedu? na kraju ne uzesmo ni nereseno na nasem terenu, sramota i bas mucno za gledanje!

pa lako se iživljavati nad slabijima, oni su to spoznali pre neki dan. sad mitar rešeta, a protiv mađara ga nema nigde

Ljudi TSC odigrao nereseno sa jednim Olimpijakosom 2:2

Svaka im cast, vec neko vreme su u vrhu srpskog fudbala.

Došli su od 0 : 2 do nerešenog, čak su imali na kraju i par šansi da pobede

Mnogo smo losi, ne mozemo jednu Bugarsku da pobedimo na svom terenu.
Babic je prespor, Kostic sa glupim intervencijama, imali smo hiljadu centarsuteva i nista sa njima nismo ucinili... poveli, pa se opet povukli i primili gol, kao i uvek...
Piksi ne zna gde bije, stavio Babica u startnu i trebao je da pocne mec sa dva napadaca...
U odbrani promaja, svaki kontranapad, primamo gol...

Back
Top Bottom