• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Fudbal (UEFA/FIFA takmičenja, reprezentacija, Liga šampiona, Premijer liga,...)

U neku ruku razumem SMS-a, ceo zivot ceka na taj veliki transfer, igrao tolke godine za sicu, a taj transfer nikako da se desi, uvek neki problemi... i sad mu najverovatnije preselo, pa je preseko i otisao u Saudijsku, samo da zavrsi vise sa time i konacno uzme te pare... ja ga razumem, sto je takav scenario ispao... da se desio transfer kad je trebao da se desi, u prethodnih par godina, to se ne bi desilo, ali eto, ispao je sad ovakav scenario... steta, ali ne mogu da ga krivim.

Sto se tice njegovih kvaliteta, ja mislim da je odlican fudbaler, ali neretko mu fali motiva i pozrtvovanja, te neretko izgleda ko maneken koji trckara po terenu, ali isto tako ume on da odigra, otkad je tu Pixi, on igra mnogo bolje, gomilu golova smo postigli kad bi on i Tadic razmenili pasove, pa mislim da smo bar 70% golova dali na taj nacin, on je jedan od retkih koji moze da isprati Tadica, takodje ume i da da golove, visok je, daje golove glavom, a ima i odlican sut...
Takodje ja ne vidim ko njega moze da zameni u repki?

Sto se tice Mitrovica, mislim da ce on ipak nece ici u Saudijsku, jer je Fulam glatko odbio tu ponudu, jer nije bila ni priblizno bogata, kao ona za Sergeja, i ovi iz Saudijske su se okrenuli drugim napadacima, sva sreca, ipak bih voleo da Mitro ostane tu gde jeste ili predje u neki jaci, ali evropski klub.

Ipak, i dalje se pregovara, Mitrovic zeli da ide, dogovorio je licne uslove, ali Fulam koci, odbili su 30 miliona, saudijci onda ponudili 40, ali ni to nije dovoljno Fulamu, videcemo kako ce ovi pregovori zavrsiti...

Mitrovic ne moze bolje od Fulama, moze u par klubova koji su iznad njih, ali u ovoj eri kada je fudbal vise globalizovan i kada se lakse talenti alociraju, ti klubovi ce naci bolja dugorocna resenja. Ne vidim zasto bi Mitrovica uzeli na 3-4 godine, kada su 2 godine realan period da ga neko istisne iz startnih 11. Nije to toliko dobra investicija. Svaki klub van PLa koji je kalibar za Mitrovica, nema takvu plateznu moc i ta sredstva ce bolje upotrebiti na mladje igrace od kojih ce da zaradi u buducnosti. Jednom kada odes u PL, van nje mozes da ides u top klubove ili recimo Atletiko Madrid. I sada se nekima otvorila SA, ali to mi ne deluje da ima neku dugorocnu osnovu.

S obzirom da nam igraci menjaju sredine, bod na EP ce biti puna kapa. Kljucni igraci biraju polurekreativni fudbal, da to rade nakon EP pa bio bi red.

Nije ovo ciklus kada ce Samardzic da preuzme palicu, ali ocekujem da bude jedan od nosilaca u kvalifikacijama za SP.

I slazem se i ne,kod Mitra imas siguricu da ce postizati golove sto je i dokazao godinama unazad, kod igraca koji tek ulaze u PL uvek postoji faktor oce li preziveti PL tempo i hoce li se adaptirati

istina, davao je mitrović brdo dobrih i odlučujućih golova, ali znao je i fino da zasere stvari. no, on bar uvek daje 100%

Više nije domen spekulacije – Kilijan Mbape je na korak od selidbe u Saudijsku Arabiju, u transferu koji bi mogao da dostigne milijardu evra.

Naime, Pari Sen Žermen je prihvatio ponudu Al Hilala u visini od 300.000.000 evra i sada se samo čeka amin brzonogog fudbalera.

Mbapeu je ponuđeno nestvarnih 700.000.000 evra na ime plate

i sve to za samo godinu dana ugovara!

Ovi saudijci su presli igru, imaju nezapamceno interesovanje za fudbal u ovom trenutku i jasu taj talas, obzirom da su velika zemlja sa gomilom ljudi i da su bogati, sad to koriste, placaju sakom i kapom, a to ce im se sve isplatiti kroz tv prava i druge kombinacije... san snova svakog fudbalera je sad da ga saudijci pozovu, namlati silne pare za kratak period, a liga nikad laksa, nece se ni oznojiti :D

Totalno ce da se isplati, od dresova :D

Jebe im se da se isplati. To je kao ovde zvezda i partizan, drzavni program, samo u bogatoj drzavi.

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 4 using Tapatalk

Isplatice se, vec se zna koliko dobijaju samo od TV ugovora, a da ne pricamo o drugim stvarima, dizanju popularnosti i kvaliteta lige, reklama itd... znaju oni u sta ulazu, nisu mutavi...

Ma da, kako da ne. Platice sami sebi 600 miliona za tv prava kao mts za premier ligu.

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 4 using Tapatalk

iiii ispade Vosha iz evrope na samom startu, dva poraza, nula bodova za srpski koeficijent... doduse nisu ni imali srece sa zrebom, ali opet...

Ode Mitro, i neka je, zasluzio je.

U 21h City protiv Sevilje (samo za sladokusce).

Generalno je odlican odbrambeni igrac i dobro je odigrao, ali nikad ga ne bih stavio da sutira penal, cuvao bih ga tamo da bude zadnji izvodjac posle golmana Bono-a, ako bas mora...

Bas odoh do wc-a pred produzetke i pomislih, boze samo da ne dodje do toga da Gudelj sutira penal, kad ono likovi ga stavili ko petog izvodjaca...
Pritom provalih i da se zajebah, ocekivao sam produzetke, pa napravih neku debelu pauzu, kad ono pucali se odmah penali, stigoh kad je vec bilo 4:4...

ali da, sto kazes za pogled, videlo se da se usro i zato se iznervirao, suvise je brzao i samu tu pripremu i odmah sam pomislio leti ovo iznad precke jer tako uglavnom sutiraju oni koji se useru ili se iznerviraju zbog toga, pa je sutnu iz sve snage, nisam bio daleko, pogodio je precku... psiha je tu najbitnija, a za psihu treba i iskustvo, koje on nema (pri izvodjenju penala).

Back
Top Bottom