• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries PC Forza Horizon 5

Ali zato EMPRESS Strikes Back:

Da li primecujes ovakve poruke kod narodnjaka?

2ewroEF.png

Ovo ne vazi za Ubisoft, EA i Activision.😄

Mene interesuje jesu sredili malo prezentaciju igre ili je i dalje edginess za dvanaestogodišnjake kao u FH4?

Mene interesuje jesu sredili malo prezentaciju igre ili je i dalje edginess za dvanaestogodišnjake kao u FH4?
Mislim da tu jako lici na FH 4, inace samo cu reci da na RX 570 skoro sve na ULTRA (2-3 stvari na HIGH) i vozi izmedju 40 i 55FPS. Ja zadovoljan! Zavrseno stelovanje grafike, veceras se krece - vidim iz helikoptera :)

Mislim da tu jako lici na FH 4, inace samo cu reci da na RX 570 skoro sve na ULTRA (2-3 stvari na HIGH) i vozi izmedju 40 i 55FPS. Ja zadovoljan! Zavrseno stelovanje grafike, veceras se krece - vidim iz helikoptera :)
Znaci moja retired grafa i dalje radi posao. Drago mi je da to cujem.

Inace igru treba podesiti vise bar za jedan stepen tezinine, na normal je prelaka...Po difoltu kako stoji nema izazova...Razmisljam jos podici tezinu...

ja igram na tezini highly skilled.iznad toga ne mogu da ih stignem ili tesko se stize.po meni lose su uradjene tezine em ih ima previse.da krecem sa 6mesta npr mogao bih pro da igram

Za ova 2 dana odigrao sam 10ak trka. Nemam pojma ali mene ova igra ne radi znacajno. Verovatno jer nisam preterani ljubitelj arkadnih voznji. Skoro isto kao FH4. U javnosti je prisutan kolektivni orgazam i svi se odusevljavaju koliko vidim.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Meni je samo ok, bolja FH4, slabija od FH3. Izgleda fantastično moram priznati. Međutim s godinama sam shvatio da mi timeri i checkpointi u racing igrama idu na živce.
Da vratio bih se u doba NSF I Snoop -Riders on the storm... Jedna stvar me vise uvukla u igru, nego cela prezentacija FH

Čitava uvodna prezentacija u FH5 vrišti tim modernim 'diversity' pristupom u svakom pogledu, u svakom kadru, u svakom meniju, nabacano reda radi.

Nakon cetvorke uopste ne zurim da igram ovo, radije bih igrao PC3. Ceka se GT7 nestrpljivo, cak obrcem GTS ponovo.

Back
Top Bottom