• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Food, Drinks & Candy CR4ZE! 🍕🍔🍟🌭🍿🥨🧀🥗🥪🍖

Ne znam da li sam kacio ovo pre, ali kad sam doselio ovde 2018te, evo shopping iz lidla..

Uh te cene..

Attachments

• 43173237162_e2e7ba3cf3_o (1).webp
    43173237162_e2e7ba3cf3_o (1).webp
    2.3 MB · Views: 27
Nisam siguran da si probao najbolji primerak ovoga, ovo vidim proizvodi neka manja domaća kompanija..
Jedva ima nešto čokolade, i sredina deluje prilično suva..
Kod ovog "slatkiša" najviše znači - kvalitet čokolade, kvalitet pistachio kreme (procenat pistachio) Kunafa \ knafeh kvalitet i generalno sam proces izrade..

Probao sam mnoge rip-off i baš originalnu, razlike su nebo i zemlja.

Skidam kapu marketing geniju koji je uspeo da rebradnira nešto što je postojalo decenijama ako ne i vekovima i pretvori u ekskluzivitet.

Gorka čokolada sa mrvicama pečenih pistaća je super. Jedina slana čokolada koja mi se svidela.

Nisam siguran da si probao najbolji primerak ovoga, ovo vidim proizvodi neka manja domaća kompanija..
Jedva ima nešto čokolade, i sredina deluje prilično suva..
Kod ovog "slatkiša" najviše znači - kvalitet čokolade, kvalitet pistachio kreme (procenat pistachio) Kunafa \ knafeh kvalitet i generalno sam proces izrade..

Ovo. Ali meni je i originalna dosta slatka.

Ovo. Ali meni je i originalna dosta slatka.

Jeste baš, ali mislim da je fora sa tom čokoladom da je ne grizeš nego da pustiš da ti se rastopi u ustima kako bi sve ukuse osetio lepo. Tako nije mučna kao što može da bude.

Ne znam gde ovde da nadjem tako nesto, ovo mi je delovalo najpribliznije orignalu po izgledu i po ceni...

Gorka čokolada sa mrvicama pečenih pistaća je super. Jedina slana čokolada koja mi se svidela.
Gorka cokolada? zvuci kao nesto sto bih izbegao u sirokom luku... ja ne volim ni onu sa dosta kakaa, a kamoli bas gorku...

Jeste baš, ali mislim da je fora sa tom čokoladom da je ne grizeš nego da pustiš da ti se rastopi u ustima kako bi sve ukuse osetio lepo. Tako nije mučna kao što može da bude.
To nisam znao, ima logike, mozda bi mi bilo i nesto bolje iskustvo sa ovom da sam tako probao.

Ne znam gde ovde da nadjem tako nesto, ovo mi je delovalo najpribliznije orignalu po izgledu i po ceni...

Gorka cokolada? zvuci kao nesto sto bih izbegao u sirokom luku... ja ne volim ni onu sa dosta kakaa, a kamoli bas gorku...

To nisam znao, ima logike, mozda bi mi bilo i nesto bolje iskustvo sa ovom da sam tako probao.
Gorka cokolada je samo bez secera ili sa zanemarujucom kolicinom. Gorka/crna cokolada sa ljutom.paprikom je delikates. I Azteci su verovali da je najjaci afrodizijak na svetu

Gorka/crna cokolada sa ljutom.paprikom je delikates
Probao sam bas takvu, nije mi se uopste svidela.
Mada generalno ne volim crne cokolade...
Jebes cokoladu koja nije slatka, to je ko rucak bez mesa...

imaš u lidlu, oko 500 dinara je.

ne znam kakva je ova lindtova dubai što je 10€, žena kaže da je dobra.
meni je generalno taj "dubai" koncept sranje, ništa mi se nije svidelo što sam probao...

Ja sam probao tu original, i ovu iz linde, ova iz dubaija je malo ukusnija bila, ali opet preslatko za moj istančan ukus.

meni je generalno taj "dubai" koncept sranje, ništa mi se nije svidelo što sam probao...
Probaj dubai kuglu iz skroz dobre pekare, to je nesto najbolje sto sam probao, a da nosi naziv Dubai.
Takodje sam video Dubai Flurry u meku, ali nisam probao...

ne znam kakva je ova lindtova dubai što je 10€, žena kaže da je dobra.
Totalni bullshit realno.

Krejzi,

Trebas otici ovde i napraviti review
E znam ovog lika od ranije, odlican je, uglavnom samo shortove radi.

Imam tu ideju od ranije da radim review restorana, kafica, poslasticarnica itd, tako da je to nesto sto planiram, ali nije mi izvodljivo u skorije vreme.

Back
Top Bottom