Jbg, ekonomski tigar...Generalno sve u prodavnicama ovde je 20% jeftinije nego u Srbiji
Jesi, kacio si, i ovde su ranije bile jeftinije cene nego sad, ali jbg uvek skuplje nego u svetu...Ne znam da li sam kacio ovo pre
Ovo. Ali meni je i originalna dosta slatka.Nisam siguran da si probao najbolji primerak ovoga, ovo vidim proizvodi neka manja domaća kompanija..
Jedva ima nešto čokolade, i sredina deluje prilično suva..
Kod ovog "slatkiša" najviše znači - kvalitet čokolade, kvalitet pistachio kreme (procenat pistachio) Kunafa \ knafeh kvalitet i generalno sam proces izrade..
Probao sam mnoge rip-off i baš originalnu, razlike su nebo i zemlja.
Ovo. Ali meni je i originalna dosta slatka.
Ne znam gde ovde da nadjem tako nesto, ovo mi je delovalo najpribliznije orignalu po izgledu i po ceni...Probao sam mnoge rip-off i baš originalnu, razlike su nebo i zemlja.
Gorka cokolada? zvuci kao nesto sto bih izbegao u sirokom luku... ja ne volim ni onu sa dosta kakaa, a kamoli bas gorku...Gorka čokolada sa mrvicama pečenih pistaća je super. Jedina slana čokolada koja mi se svidela.
To nisam znao, ima logike, mozda bi mi bilo i nesto bolje iskustvo sa ovom da sam tako probao.Jeste baš, ali mislim da je fora sa tom čokoladom da je ne grizeš nego da pustiš da ti se rastopi u ustima kako bi sve ukuse osetio lepo. Tako nije mučna kao što može da bude.
Gorka cokolada je samo bez secera ili sa zanemarujucom kolicinom. Gorka/crna cokolada sa ljutom.paprikom je delikates. I Azteci su verovali da je najjaci afrodizijak na svetuNe znam gde ovde da nadjem tako nesto, ovo mi je delovalo najpribliznije orignalu po izgledu i po ceni...
Gorka cokolada? zvuci kao nesto sto bih izbegao u sirokom luku... ja ne volim ni onu sa dosta kakaa, a kamoli bas gorku...
To nisam znao, ima logike, mozda bi mi bilo i nesto bolje iskustvo sa ovom da sam tako probao.
Probao sam bas takvu, nije mi se uopste svidela.Gorka/crna cokolada sa ljutom.paprikom je delikates
imaš u lidlu, oko 500 dinara je.Ne znam gde ovde da nadjem tako nesto, ovo mi je delovalo najpribliznije orignalu po izgledu i po ceni...
Gorka cokolada? zvuci kao nesto sto bih izbegao u sirokom luku... ja ne volim ni onu sa dosta kakaa, a kamoli bas gorku...
To nisam znao, ima logike, mozda bi mi bilo i nesto bolje iskustvo sa ovom da sam tako probao.
Probaj dubai kuglu iz skroz dobre pekare, to je nesto najbolje sto sam probao, a da nosi naziv Dubai.meni je generalno taj "dubai" koncept sranje, ništa mi se nije svidelo što sam probao...
Totalni bullshit realno.ne znam kakva je ova lindtova dubai što je 10€, žena kaže da je dobra.
meni je generalno taj "dubai" koncept sranje, ništa mi se nije svidelo što sam probao...
E znam ovog lika od ranije, odlican je, uglavnom samo shortove radi.Krejzi,
Trebas otici ovde i napraviti review