• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Filmski posteri

I taj original mi je bio baš efektan iako nisam fan tih matorih saj faj horor. Slažem se većina njegovih filmova ostaje duboko u podsvesti, i imaju tu neku specifičnu atmosferu koja ih izdvaja.

Last edited:
ima:)
mogao bi ovo da uradim ponovo komplet digitalno

X8E5o3U.jpg

jbt koliko ocigledna ivica brusha desno, sad tek vidim xd

Malo je samo bezve što čitav fandom the thing-a, ne razmišlja o spoilerima i prikazuje baš sve moguće što je bitno za zaplet, ali dobro de.

• Like
Reactions: Ace
Ja sam uspeo da budem nespoilovan do prošle godine, kada sam prvi put gledao film. Mislim da nije problem ako aktivno ne guglaš film.

Eh a šta ćemo što nam je spojlovan Predator kec najjače iznenadjenje ikada. To je jedina premijera na kojoj maštam da sam bio

Ne znam zašto se čudite ima i dalje ljudi koji ne pipnu klasike, i stvarno je bezveze kada im odaš nešto bitno iz zapleta. Nekako mi se čini i da se kod postera makla ta veština da te zaintrigiraju i onda da uđeš u totalnu nepoznato kada pustiš dotični film.

Mislim da je sad mnogo gore ljudima da im spojluješ serije jer prosto više vremena su investirali. Ima ljudi koji su fanovi MCU a trude se da saznaju sve moguće što je dostupno pre filma pa makar i kraj. Drugačije je sad, filmovi koji iznenade u 95% niko nije ni očekivao da kriju nešto pa nije ni bilo opasnosti od spoil.

Ne znam da li mogu ovo da okachim, ali okej.
Pratim vetj duzhe vreme na instagramu Deadly Prey Gallery profil. Super su mi neke interpretacije filmova.
Mislim da vetjinu crtezha rade likovi na vretjama od krompira, ali mogutje je kupiti reprinte, ili kako se to zove OVDE.

Ne znam zašto se čudite ima i dalje ljudi koji ne pipnu klasike, i stvarno je bezveze kada im odaš nešto bitno iz zapleta. Nekako mi se čini i da se kod postera makla ta veština da te zaintrigiraju i onda da uđeš u totalnu nepoznato kada pustiš dotični film.
Pa ok, ali ovo su fanovi fanovima.
Pratim bas FB grupu za The Thing i nije pitanje ni da li si gledao, cak ni koliko puta si gledao, vec kad si zadnji put gledao.

Iz nekog nepoznatog razloga posteri kultnih filmova za naše tržište su su u dosta slučajeva bili sranje, zalepljenih par screenshotova iz filmova i preveden naslov. Ne znam ko je mislio da ljudi kod nas ne bi cenili i bili privučeni dobrim artworkom. Kad se već priča o The Thing, ovo je poster koji je bio kod nas. Da je ovo bilo okačeno u lokalnom video klubu u ono vreme ne bih ga nikada iznajmio.

TheThing_ExYugoslavia-1.jpg

Znam baš ovaj skuplja drug domaće postere...nekad su bili original a nekad ovako nešto, ne znam od čega je zavisilo...

Ne znam ni ja a interesuje me. Kontam da je distributer birao tj procenjivao šta će najbolje da privuče publiku.

Nije to samo ovde imali su i Nemci neke svoje Thing postere ogavne, uglavnom makar ako pričamo o posterima kod nas sreća u 90im su išli originalni posteri thank god

nije bilo photoshopa, mozda je bilo obavezno da posteri budu na srpskom a nisu znali kako to da urade pa su budzili nesto ovako

Back
Top Bottom