• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Filmski posteri

Što je najgore i ja sam na to pomislio ali se stalno tripujem kao alien je iz 1978 umesto 79...U svakom slučaju oba su primeri modernog promovisanja filma preko postera gde detalj nagoveštava....

Samo onaj ceski valjda alien poster, remek delo

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

To su mu objašnjavali na Engleskom šta je film, prekidala se veza on ne zna jezik

Često su posteri nastali u drugim zemljama Evrope daleko superiorniji od onih koji su iz inicijalnih zemalja. Zato danas dostižu basnoslovne cifre i važe za prava umetnička dela.

Ovaj mi je isto veoma drag:

FromtheLifeofthe-Marionettes-FromtheLifeoftheMarionettes_B1_Poland-1-500x350.jpg
Wieslaw Walkuski - From the Life of the Marionettes

Ne znam o čemu tačno pričamo ili samo bacamo kategorične izjave ali ništa nije superiornije od og Alien, Blade Runner, Apokalipsa Danas, Terminator postera. Svakako su ti alternativni posteri cenjeni i zna se za njih ali ne bi ih želeo na omotima blu rejeva pomenutih filmova.

Bergman je već druga priča to je bila umetnička kontra, svakako su posteri bili zadnja stavka tu. Ovaj gore je do jaja ali ne znam koji je to film, gledao sam Bergmana tho.

Jedan od par filmova koje sam baš dosta gledao kao mali a nisam ga od tad ponovio....

Kako god autor postera je Bob Peak, ćale Modernog Holivudskog Postera ne, dovoljno je reći da je njegova Apokalipsu Danas. Dole pored zvaničnog postera takodje i njegova druga neiskorišćena varijanta za Ekskalibur....

E7O5qn5.jpg

xYxyMAx.jpg

Eh kako sad da ne okačim Apokalipsu. Da se razumemo nisam neko ko stavlja taj film u top 10 ali ako je neko nekad najsavršenije uhvatio atmosferu nekog filma na slici....

jWIT4zd.jpg

FYBX5B5.jpg

Imam problem sa većinom tih 80s horora što apsolutno sve zaboravljam važi za fredije, petak, halloween, nastavke i ovaj Fright Night bkv mi se sve scene stapaju u jedan film.

Jedino Aliens, Muva, Carpenter takve stvari su mi jasne al ovi potrošački da kažem nema šanse

Ja nemam taj problem, mozda zato sto svake godine overim te serijale. Kad si spomenuo The Fly, taj film bi mogao da pogledam, nisam bas dugo.

Back
Top Bottom