• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Filmski posteri

Gremlins je kul horor komedija, sto se tice filmova na tu foru takodje mi je odlican Critters.

qWicsLl.jpg

Gledao sam Invaders from Mars, nije los za pogledati. Kad smo vec kod ovih tipova filmova moram pomenuti i Killer Klowns from Outher Space, mnogo otkacen film :)

Nisam gledao, ali ide mi na listu, poster me kupio. Vidim da je neki predivni sleaze fest.

Nadam se da je br rip na torrentima koji je izdao 88 films prošle godine, nisam ga našao kad sam ja gledao...odlično su obnovili sliku

Prince of Darkness vrhunski rad, baš ne znaš šta da očekuješ od filma, a jaka je slika. :D

Ima dobrih postera u njegovoj filmografiji, Escape from New York, Haloween, The Thing, In the Mouth of Madness. Taj tv film nisam gledao, ali poster je tropa, realno. :) Mogao bih to da sredim u nadolazećim nedeljama.

Ne znam na koji si tv film mislio ali Village of the Damned je bio uredno u bioskopu, flopovao i dobio one nagrade za najgore filmove.

Ako sam pomešao sry, inače meni vrlo dobar Karpenter baš volim

Na njega sam i mislio. Nešto sam bio uveren da je to bila tv produkcija. Eto svaki dan nešto novo.

Od TV radova ima Someones watching me, Elvis, Body Bags antologiju sa Tobi Huperom i dve epizode iz Masters of Horror serije
(Cigarette Burns, Pro-Life)

Back
Top Bottom