• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Filmovi 2021

Status
Not open for further replies.
Gledao sam ga dva puta ali jok (dragged across concrete) , i drugi put mi je bio muka živa. Poštujem šta je hteo ali previše sporo, na tu foru bolje mi je poentirao Killing them Softly, nisam ga skoro gledao baš ali to je taj fazon.

Uh meni je Hanks antipatičan otkako je ostario, od Terminal-a, ne mogu da se setim da mi se dopao u nekom od novijih filmova i preskačem film ako on ima glavnu ulogu.
Meni je Kapetan Filips remek delo i medju njegovim najjačim ulogama, mnogo volim taj film pa sam očekivao više od News of the World ali samo mi je ok. Odlična fotka doduše.

bone tomahawk mi je bio dobar, ali meni je vestern omiljeni zanr... dragged across concrete isto dobar, nista specijalno, ali fino kad se sve sabere. stavicu ovaj old henry na listu.

znaci pogledao sam ovo GOVNO od filma samo zato sto je @s_hyperion rekao da je dobar, stvarno ne mogu da dodjem sebi od soka. Malignant je bilo umetnost napraviti da bude ovako los. Petparacka gluma, dramaticni soundtrack u scenama na nivou 'dramatic chimpmunk tun tun tuuuuuuun', ne znam je l' film pokusava da bude i smesan jer pred kraj postaje urnebesno idiotski. Prosto sam zacudjen da se ovaj film vodi kao horor, ovo je kriminalno ukradenih 1h50min vremena :LOL:

sad kad nesto bolje razmislim dok kucam ovo dok sam jos pod sokom, stavio bih ga cak u grupu 'toliko je los da je dobar' . utrosio sam ja vreme da ostali ne bi morali, preskocite ovaj film, najozbiljnije

E moj tajme :LOL:

ajde bezi tamo, ja sam mislio da si ozbiljan savant, samo sekunda da obrisem tvoj letterboxd nalog iz bukmark bara...

takodje. voleo bih da bacis neku listu preporuka, meni nikada dosta tih filmova, ma iz koje god godine da su

pogledaj sve sa klidzom istvudom i koje je rezirao dzon ford. to i ovo sto ti je napisao jackraid04 ti je dovoljno za pocetak. tesko mi je da pravim liste, jer nemam te imdb, letterbox i sl. morao bih iz glave da se prisecam sta sam gledao od 1992. do 2004. velike vecine se nikad ne bih ni setio :D . posle toga sam pogledao mozda 20 samo. onda bih morao da otvaram neke liste filmova i kopiram naslove koje tu vidim, a to moze svako.
ne znam da li si gledao ove :D .

https://www.imdb.com/title/tt0090150/

(ovaj je po dobroj prici iz 4 dela, mada nije sve prikazano u filmu)

vecinu jackraidovih filmova odgledao, vecinu klintovih odgledao :D videcu da proberem, mnoge sam i pozaboravljao, nikad nije lose ponovo pogledati

Kazu da ima malo konfuznu formu. Prikazu sve dogadjaje iz ugla jednog lika, pa ponovo sve iz drugog ugla, pa ponovo sve iz treceg ugla...

Kec je kao novi Spawn bkv, u fazonu ima tu naznaka nečeg dobrog ali sve skupa smetlište. Baš me zanima koliko je nastavak gori

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom