• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Far Cry 6

Nema ovo veze sa "kaskanjem", nego Ubisoft retosi iz nekog razloga ne zele za konzole da ubace i 1080p~1440p 60fps mod sa RT efektima.
mozda konzola nije dovoljno jaka da isporuci Reja pri 60fps i tim rezovima :D

Series X i PS5 jesu. Dok bi Series S morao da šeta na nekih 900p (za 60fps).

Ko bi reko da konzola koja je jeftinija od celog GPU-a ne može da ga isprati po performansama. Stvarno epohalno otkriće.

Ma moze, pogledaj system requirements i sve ce ti biti jasno. Nego Ubisoft kenjatori mudruju dok ne ustane kuka i motika.

Series X i PS5 jesu. Dok bi Series S morao da šeta na nekih 900p (za 60fps).

Ma koji ce mi moj RT. Kada se setim kako su se posrali na Metro Exodus. Ne mozes da iskljucis RT, sve pici u 60 fps, a razolucija 900p. Ocekujem FC6 1080/60 na XSS.

Ja znam da su sigurno radili na Ghost Recon Wildlands, drug sa faksa je bio u tom timu, a za ostalo nisam siguran. A ako su radili na nekom AC-u, onda to može biti samo neki nakon Ghost Recona, što sužava izbor.

Radili su na nekom Tom Klensiju, a ne AC-u.

edit: To to, Wildlands

Vec kaskaju nove konzole za PC-em.
Vise je ovo problem developera. Ali ono, od starta se znalo da raytracing hardver unutar konzola nije vrhunski, i da nema nekog primarnog standarda za upscale slike [sto je veoma potrebno RT-u].

ne mrzim brate, bez veze mi je to, mislim da je i u prethodnom delu bila animirana vegetacija...

Animirana je vegetacija isto koliko i u petici. Baci pogled na video, baš na početku. 4min mark. Kada se sprema oluja, njišu se drveća.

u pravu si, mada totalno je bezveze kad nema kiše da sve stoji opet...

Back
Top Bottom