2CR4ZY
Forumski Apotekar

Far Cry 6 needs more VRAM than the Nvidia RTX 3080 has to load HD textures
Ubisoft asks for 11GB of VRAM for Far Cry 6's HD pack despite the RTX 3080 only having 10GB

Dobar RantKoliko je ovo odvratna igra, ne mislim graficki samo nego uopste sve. Izdrzao sam 3 sata i reko fuck off, bezi bre od ovog. "Gerija" fazoni sa tim modernim facama, frizuricama, cirokanicama i ostalo, likovi ne da suto svet nije video. Ne mogu da verujem da 10 godina , jos od FC3 provlace iste animacije, penjanja,graplinga, svaki kamen gde mozes da se popnes u svakom ***enom delu, kao ima neku plavu,crvenu krpicu i od gore je sasecen milimetarski ravno da je ovo vec smesno, i ona animacija graplinga, ista u svakom delu.
Vidi se da je svet,animacije i sve ostalo nabijeno u onaj prastari Dunia engine i da igra je matori krs nasminkan bojama i nekim jeftinim efektima, tehnicki ovo je krs nad krsevima. Ubisoftu jedino svaka cast na prvom Divisionu pa ajde i drugom ,sve ostalo im je boze sacuvaj. Sam graficki stil ide u nekom crtani film fazonu i to mi se isto ne svidja,facijalne animacije ja ne znam sta je ono, igra u 2021 god da onako izgleda ufff
Kad sam poceo da igram, onaj uvodni deo da ne spoilujem, mislim da mi je doslo da padnem u nesvest od ogromnog motion sicknessa zbog katastrofa FOV , jos jedna ogromna mana. Ubisoftu vise ni dinar ne dajem, za mene vise ne postoje, odvratna su kompanija...
Ja se mlataram nesto, nece igra nikako ni da mi se pokrene... ali ako je toliko sranje, a verujem da jeste, ne znam ni zasto se trudim, ionako bi verovatno letela za sat vremena...Koliko je ovo odvratna igra, ne mislim graficki samo nego uopste sve. Izdrzao sam 3 sata i reko fuck off, bezi bre od ovog. "Gerija" fazoni sa tim modernim facama, frizuricama, cirokanicama i ostalo, likovi ne da suto svet nije video. Ne mogu da verujem da 10 godina , jos od FC3 provlace iste animacije, penjanja,graplinga, svaki kamen gde mozes da se popnes u svakom ***enom delu, kao ima neku plavu,crvenu krpicu i od gore je sasecen milimetarski ravno da je ovo vec smesno, i ona animacija graplinga, ista u svakom delu.
Vidi se da je svet,animacije i sve ostalo nabijeno u onaj prastari Dunia engine i da igra je matori krs nasminkan bojama i nekim jeftinim efektima, tehnicki ovo je krs nad krsevima. Ubisoftu jedino svaka cast na prvom Divisionu pa ajde i drugom ,sve ostalo im je boze sacuvaj. Sam graficki stil ide u nekom crtani film fazonu i to mi se isto ne svidja,facijalne animacije ja ne znam sta je ono, igra u 2021 god da onako izgleda ufff
Kad sam poceo da igram, onaj uvodni deo da ne spoilujem, mislim da mi je doslo da padnem u nesvest od ogromnog motion sicknessa zbog katastrofa FOV , jos jedna ogromna mana. Ubisoftu vise ni dinar ne dajem, za mene vise ne postoje, odvratna su kompanija...