u pravu si, mada totalno je bezveze kad nema kiše da sve stoji opet...
Naravnooo. Koje ludilo reciii..jesi igrao LA noire?
Mnogo mi je 5000 pezosa. Sacekacu neki dobar deal sa 50+% price dropom.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
According to the post, Far Cry 6 has a 68.51GB file size, with only 735.37MB on the disc itself.
Sto nisu samo ubacili jebeni DL kod, sta dzabe daju disk.
Ubisoft najveci smecari.
According to the post, Far Cry 6 has a 68.51GB file size, with only 735.37MB on the disc itself.
Sto nisu samo ubacili jebeni DL kod, sta dzabe daju disk.
Ubisoft najveci smecari.
Jok, igram ja od Day 1. Radi sve normalno, nije mi crash-ovala.Pa jel bugovita igra?
Čuo sam i ja da jezdi na PS5Jok, igram ja od Day 1. Radi sve normalno, nije mi crash-ovala.
Xbox igre imaju naviku da pri bilo kakvom jacem patchu zamene ogroman deo instalacije. To je krenulo sa Xbox One.Pa jel bugovita igra?
Promenili su 95+% fajlova? U Day 0/1 patch-u?
Ko hoce da odradi besplatni crossgen upgrade, morace da otvori ruski PSN nalog looooool
Xbox igre imaju naviku da pri bilo kakvom jacem patchu zamene ogroman deo instalacije. To je krenulo sa Xbox One.
Ko zna kakav file sistem koriste, mozda forsiraju u SDK-u da igre koriste velike kompresovane arhive, pa patchevi ne mogu da samo zamene i dodaju sta je novo. Heck, odavno su uveli "preloade za patcheve" posto su toliko veliki.
Vec 10 godina se vrsi rasprava zasto Xbox forsira tako velike patch downloade [pogotovo kada ista verzija patcha za PS konzole ne trazi toliki download].
Ovo je ipak ekstremni slucaj, obicno se na day1 moze ugrabiti finalna verzija igre bez potrebe za ovako velikim [re]downloadom. A ako igra zaista nije na BD disku, to je bas bas cudno.