• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Far Cry 6

Kapiram da su facijalne animacije karaktera lose. A to je kategorija koja mi je najbitnija kada je grafika u pitanju.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

u pravu si, mada totalno je bezveze kad nema kiše da sve stoji opet...

Apsolutno nemam pojma od čega zavisi. Evo snimio sam baš 15sec clip isto noću je vegetacija animirana. Možda od oblasti lol, odakle znam, ali više jeste nego što nije.

Mnogo mi je 5000 pezosa. Sacekacu neki dobar deal sa 50+% price dropom.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

According to the post, Far Cry 6 has a 68.51GB file size, with only 735.37MB on the disc itself.

Sto nisu samo ubacili jebeni DL kod, sta dzabe daju disk. 🤣
Ubisoft najveci smecari.

According to the post, Far Cry 6 has a 68.51GB file size, with only 735.37MB on the disc itself.

Ubisoft najveci smecari.

Pa jel bugovita igra?
Promenili su 95+% fajlova? U Day 0/1 patch-u?

Ubisoft najveci smecari.

Pad Civilizacije

Pa jel bugovita igra?
Promenili su 95+% fajlova? U Day 0/1 patch-u?
Xbox igre imaju naviku da pri bilo kakvom jacem patchu zamene ogroman deo instalacije. To je krenulo sa Xbox One.

Ko zna kakav file sistem koriste, mozda forsiraju u SDK-u da igre koriste velike kompresovane arhive, pa patchevi ne mogu da samo zamene i dodaju sta je novo. Heck, odavno su uveli "preloade za patcheve" posto su toliko veliki.

Vec 10 godina se vrsi rasprava zasto Xbox forsira tako velike patch downloade [pogotovo kada ista verzija patcha za PS konzole ne trazi toliki download].

Ovo je ipak ekstremni slucaj, obicno se na day1 moze ugrabiti finalna verzija igre bez potrebe za ovako velikim [re]downloadom. A ako igra zaista nije na BD disku, to je bas bas cudno.

I najosnovniji deploy iz developerskih msft alata ima opciju "zameni (samo promenjene fajlove, nemoj kopirati sve".
Ovi mi vise deluje da su rekompresovali texture i audio fajlove.
Tesko mi je da zamislim da je do deploy alata?

Cesto se to desava na Xbox igrama, ali niko nije rekao razlog.

Anyhow, sto se FC6 tice, Ubi je poslao Ruske diskove u UK. :D Ko hoce da odradi besplatni crossgen upgrade, morace da otvori ruski PSN nalog looooool

Xbox igre imaju naviku da pri bilo kakvom jacem patchu zamene ogroman deo instalacije. To je krenulo sa Xbox One.

Ko zna kakav file sistem koriste, mozda forsiraju u SDK-u da igre koriste velike kompresovane arhive, pa patchevi ne mogu da samo zamene i dodaju sta je novo. Heck, odavno su uveli "preloade za patcheve" posto su toliko veliki.

Vec 10 godina se vrsi rasprava zasto Xbox forsira tako velike patch downloade [pogotovo kada ista verzija patcha za PS konzole ne trazi toliki download].

Ovo je ipak ekstremni slucaj, obicno se na day1 moze ugrabiti finalna verzija igre bez potrebe za ovako velikim [re]downloadom. A ako igra zaista nije na BD disku, to je bas bas cudno.

Hmm… imam 122 instalirane igre od 2gb do 100gb i nikada mi nije skidalo celokupnu igru, sem ako je not pre-release build i onda se “upgradeuje” u release. Ali tokom patchovanja, sve redovno.

Pa ubio bih se da mi je tako bilo na 16mbit [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cele igre skoro nikad [osim novije COD igre, koje nekad imaju ~70GB update za sve :D]. A razlike u velicinama patcheva nisu redovna pojava, al zna da se desi. Npr bilo je rasprave oko PUBG patcha, 7gb na PS4 i 19GB na xboxu. Nedavno je Apex imao 60gb patch na xbox-u i 31gb na playstationu.

Pre neki dan PS5 3.2gb patch za watch dogs legion, a SeriesX 40.2gb. Ovakva velika razlika je bila i prosle godine na COD-u - 66GB patch za xbox i 1.25gb patch za PS4.

Mislim ne vredi raspravljati se, veliki patchevi su krenuli na xbox one-u odmah oko premijere, secam se da je bilo dosta rasprave oko 13GB patcha za Dead Rising 3 odmah posle launcha [cela igra je bila 20gb].

Last edited:
Back
Top Bottom