• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Evrovizija!

Muzika i nekako... ali tekstovi pesama 🤦‍♂️

Tri favorita za najdebilniji tekst ikada Trampolina, Jabuka... i pomenuti Klaber 😂

Od ove pesme sam čuo samo prvih 15 sekundi do dela kad kaže "ja sam samo jabuka". Meni dosta, ostale nisam ni čuo niti imam nameru, kao uostalom ni da gledam Evroviziju, što praktikujem već duže vreme. Ne znam šta mi bi i da uđem u ovaj thread, eto desi se, pogreši čo'ek. 😄 Svakako ne bih se više zadržavao u istom.

Jedino što realno valja je pesma od Lavine. Metal malo razbija monotoniju u odnosu na ostatak repertoara i tekst pesme je remek delo naspram gore pomenutih... koliko god bi neki okarakterisali pesmu kao ljubavnu patetiku.

i pomenuti Klaber 😂
Sto ti je Klaber debilan text, meni do jaja zajebancija, pa cak i najbolji tekst na takmicenju 😅

Jedino što realno valja je pesma od Lavine. Metal malo razbija monotoniju u odnosu na ostatak repertoara i tekst pesme je remek delo naspram gore pomenutih... koliko god bi neki okarakterisali pesmu kao ljubavnu patetiku.
Tek to je sranje, upravo uradih reakciju na pomenutu, ubacili cisto da mogu da kazu - eto, imate i metala...
ali vole je stranci, naravno 😅

Dobro ovo drugo polufinale, nisu se toliko izblamirali, kao sa prvim, msm i dalje su prosle 2 bezveze numere, a 2 koje su dobre nisu, ali nije bas bila onolika blamaza kao prvo vece.

Sto ti je Klaber debilan text, meni do jaja zajebancija, pa cak i najbolji tekst na takmicenju
Kao sprdnja/parodija bi čak i mogao da prođe... ali meni se čini da je lik mrtav ozbiljan. Onda se čovek zapita koja je svrha pesme, koju poruku šalje i kome?

1772190501199.webp

Pesma „Klaber“ umetnika Eegor (Igor Panić) je satiričan prikaz klupske kulture, površnih odnosa i opsesije noćnim životom. Kroz ironičan tekst, pesma kritikuje ljude koji žive za vikend, izgled i lažni sjaj, oslikavajući atmosferu u kojoj su supstance i brz život bitniji od pravih vrednosti.
  • Tema: Satira klupskog života, površnost i materijalizam.
  • Značenje: Eegor kroz lik „klabera“ prikazuje pojedinca koji je izgubio smisao u potrazi za provodom.
  • Stil: Pesma je energična, modernog zvuka, što je u suprotnosti sa mračnom porukom koju tekst nosi.
U suštini, „Klaber“ je ogledalo savremenog društva koje se krije iza strobe svetala i pića.

I koliki procenat ljudi misliš da će skapirati da je satira u pitanju?

To je dobro pitanje, ja koliko sam primetio iz mog okruzenja i na internetu, svi su znali odmah da je zajebancija, ko da je Rambo Amadeus pisao pesmu, mislim zaista ne trebas da bude bas nesto pametan da bi to odmah uvideo, ali nikad ne potcenjuj moc gluposti, a ovde je jako glup narod, tako da je svasta moguce...

Problem je sto ziri opet namesta, pa su ga izbacili i pre finala, a ima najvise pregleda, odmah posle Zejne... to znaci da se ljudima masovno svidja, ali je ziri kao i uvek ukanalio one koje vidi nepodobnima...

Čovek je izjavio da je opisao svoje lično iskustvo tj. sopstveni život. Ako on stvarno vodi takav "klubarski" život to onda više ne može da bude satira. To je onda sranje i pišanje po sirotinji.

Nope, ti se samo selektivno vatas za delove koje odgovaraju tvojoj netacnoj teoriji...
Prvo, to licno iskustvo ne mora da znaci da je on bio u toj ulozi, vec je to licno iskusio od nekog njemu bliskom, a cak i da je on bio u toj ulozi, opet ima onaj deo "mozes koliko hoces, ali ne mozes dokle hoces" sto znaci da je taj zivot ako ga je imao daleko iza njega, pa se sad kaje i gleda kroz prizmu...

Mislim svako ko je poslusao pesmu prvi put, odmah je znao da je to zajebancija, mislim da si ti jedini koji je pomislio da je ozbiljno, sve na njemu vristi zajebancija...

Takodje previse filozofiras, to je samo pesma sa evrovizije, opusti se, zivot ce ti biti laksi.

Aj ne seri 😂
Takodje previse filozofiras, to je samo pesma sa evrovizije, opusti se, zivot ce ti biti laksi.
Prostim sumiranjem broja reči koje si ispisao u poslednjih nekoliko post-ova, može objektivno da se zaključi da si najveći filozof 😁

1772319876563.webp

Prso i narod i ziri glasali za ovaj metal u pokusaju...
Lavinu vole samo ljudi koji u zivotu nisu culi metal.
Zejna, pa Harem, pa Pelin... sve gore od goreg...
Yanx, Kosmom i Grujin u finalu, komedija...
Jack Lupino predzadnji, a bio je najbolji u ovome sto je preostalo, posto su eliminisali prvog favorita Klabera...

Loze nas stranci da vole Lavinu, uvek nas navedu na pogresan izbor, kako bi njihov predstavnik bolje prosao...

Last edited:
Lavina - Rammstein sa Temua, to dobijes kad deca koja u zivotu nisu cula kako metal treba da zvuci, glasaju.
No, uredu je to, ovo im je ulazna karta za metal, jeste jeftina karta, ali to je sto je, sad mozda konacno pocnu da slusaju zanr koji valja.

Lavina - Rammstein sa Temua, to dobijes kad deca koja u zivotu nisu cula kako metal treba da zvuci, glasaju.
No, uredu je to, ovo im je ulazna karta za metal, jeste jeftina karta, ali to je sto je, sad mozda konacno pocnu da slusaju zanr koji valja.

Ako ovaj bend budu slušali ljudi koji inače ne bi slušali ni jedan produkt nastao iz hard roka opet je dobra stvar.

Drago mi je da je Lavina pobedila. Konacno da posaljemo bend sa reprezentativnom pesmom i imidzom. I drago mi je da ce oni doneti novu svest kod mladih da se bave metal muzikom koja kod nas odumire. I drzim im fige, da dodju do finala i eventualno pobede.

Back
Top Bottom