• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Elden Ring

Ušao konačno u NG+. Respecovao se za Rivers of Blood, ali sam se predomislio jer sam već prelazio igru sa katanom, pa sam uzeo Eleonora's Poleblade. Čisti sve pred sobom. Za manje od dva sata prošao sam nekoliko mini bossova, Margita, Godricka, crvenog vuka, Rennalu, Magma Wyrma, popeo se na plato i došao do kapije grada :LOL: Poginuo samo jednom jer sam slučajno okrenuo leđa neprijatelju kojem ne treba okretati leđa. I tek sam 100. level.
Kul je kako možeš brzo da prođeš kad znaš sve trikove i prečice. Limgrave i Stormveil su prilično straightforward (mada sam i pored toga slučajno u Stormveilu naišao na prečicu koju nisam nikada ranije video), ali i u Liurniji postoje dva strateški postavljena teleporta tako da brzo možeš da pokupiš šta ti treba i dođeš pred kapiju akademije.

Last edited:
1652008558387.png

Odlichna igra 9.5/10 od mene.

Uzhivao od pochetka do kraja - svih 167 sati ingame timera, 179 sati na steam.
Ne mogu da se setim ni jedne druge open world igre u kojoj sam uzhivao u svim momentima. Chak i kada su me pojedini boss-ovi gazili (Valiant Gargoyle nek ga dutjkaju, a mozhe i Astel, Stars of Darkness da im se pridruzhi zajedno sa svojim iluzijama, kao i prvi boss koji mi je zadavao muke - Margit, the Fell Omen), mogao sam udarati glavom o zid kao s Astelom, a mogao sam i lutati na drugom kraju mape u potrazi za oruzhjem, armorom, talismanima, dushama, kao i drugim boss-ovima.

Ne bih sada da duzhim, pisatju vishe o igri kada se sve slegne.

Ako nekoga zanima, tu je lista ubivenih boss-ova (odvojeni su po gejming sesijama u kojim sam ih ubijao, to ne znachi da mogu izrachunati ukupan broj gejming sesija u Elden Ring, jer bilo ih je kada ni jednog bossa nisam ubio):

- Beast of Farum Azula
- Black Knife Assassin
- Tibia Mariner

- Bloodhound Knight Darriwil
- Demi-Human Chief
- Patches
- Tree Sentinel
- Erdtreee Burial Watchdog
- Margit, the Fell Omen

- Grafted Scion
- Runebear
- Cemetery Shade

- Leonine Misbegotten
- Ancient Hero of Zamor

- Lesser Ulcerated Tree Spirit
- Lion Guardian
- Godrick the Grafted

- Adan, Thief of Fire
- Bloodhound Knight
- Stone Digger Troll
- Flying Dragon Agheel
- Black Knife Assassin - drugi
- Cemetery Shade - drugi
- Crystalians

- Red Wolf of Radagon

- Spirit Caller Snail
- Grafted Scion - osveta s pochetka
- Rennala, Queen of the Full Moon
- Erdtree Avatar
- Scaly Misbegotten

- Elder Dragon Greyoll ;)
- Erdtree Avatar - drugi
- Tibia Mariner - drugi
- Miranda the Blighted Bloom
- Deathbird

- Erdtree Avatar - tretji
- Royal Knight Loretta

- Ancestor Spirit

- Dragonkin Soldier
- Dragonkin Soldier of Nokstella
- Starscourge Radahn
- Mimic Tear

- Godskin Noble (mrshavi)
- Regal Ancestor Spirit
- Valiant Gargoyle

- Glintstone Dragon Smarag

- Astel, Naturalborn of the Void
- Tibia Mariner - tretji

- Perfumer Tricia and Misbegotten Warrior
- Commander O'Neil
- Kindred of Rot

- Crystalians - drugi
- Black Knife Assassin - drugi, napolju
- Ancient Hero of Zamor - drugi
- Onyx Lord
- Elemer of the Briar
- Godefroy the Grafted

- Godskin Apostle

- Onyx Lord - drugi

- Crucible Knight Siluria
- Fia's Champions
- Lichdragon Fortissax

- Godfrey, First Elden Lord
- Morgott, The Omen Kin
- Fell Twins

- Magma Wyrm Makar
- Shardbearer Rykard
- Godskin Noble (debeli)
- Abductor Virgins

- Erdtree Avatar - u snegu
- Glinstone Dragon Adula

- Ancient Hero of Zamor
- Omen Killer
- Commander Niall

- Astel, Stars of Darkness
- Putrid Avatar
- Great Wyrm Theodorix
- Misbegotten Crusader

- Wormface
- Night's Cavalry
- Mohg, Lord of Blood

- Mad Pumpkin Head Duo
- Magma Wyrm - Moonveil item

- Misbegotten Warrior i Crucible Knight
- Crucible Knight i Crucible Knight Ordovis
- Draconic Tree Sentinel

- Loretta, Knight of the Haligtree
- Decaying Ekzykes
- Flying Dragon Greyll
- Tibia Mariner - chetvrti
- Black Blade Kindred

- Erdtree Avatar

- Alecto, Black Knife Ringleader
- Malenia, Blade of Miquella
- Fire Giant

- Erdtree Avatar
- Magma Wyrm
- Demi-Human Queen Maggie
- Mad Pumpkin Head

- Borealis, the Freezing Fog
- Crystalians - troje
- Putrid Tree Spirit

- Godskin Duo
- Death Rite Bird

- Maliketh, The Black Blade
- Dragonlord Placidusax
- Mohg, the Omen
- Sir Gideon Ofnir, The All-Knowing
- Hoarah Loux, Warrior

- Radagon of the Golden Order
- Elden Beast

Random screenshots:

20220321183828_1.jpg20220327182923_1.jpg
20220406185939_1.jpg20220313191426_1.jpg

20220319180225_1.jpg20220320170936_1.jpg

20220410191450_1.jpg

20220502141813_1.jpg

20220508124332_1.jpg

Kakav je ukupan utisak o performansama PC verzije?

Nakon patcha radi bolje. Prva oblast i dalje zna da se pogubi, ali ostalo uglavnom radi glatko.

Ušao konačno u NG+. Respecovao se za Rivers of Blood, ali sam se predomislio jer sam već prelazio igru sa katanom, pa sam uzeo Eleonora's Poleblade. Čisti sve pred sobom. Za manje od dva sata prošao sam nekoliko mini bossova, Margita, Godricka, crvenog vuka, Rennalu, Magma Wyrma, popeo se na plato i došao do kapije grada :LOL: Poginuo samo jednom jer sam slučajno okrenuo leđa neprijatelju kojem ne treba okretati leđa. I tek sam 100. level.
Kul je kako možeš brzo da prođeš kad znaš sve trikove i prečice. Limgrave i Stormveil su prilično straightforward (mada sam i pored toga slučajno u Stormveilu naišao na prečicu koju nisam nikada ranije video), ali i u Liurniji postoje dva strateški postavljena teleporta tako da brzo možeš da pokupiš šta ti treba i dođeš pred kapiju akademije.
2h 10min je moj najbrzi ng++ run, arcane build (uglavnom reduvia, rivers po potrebi), uz 2 smrti (malekith) i samo 1 exploit (godfrey)
teo sam jos brze i 0 deaths...al konacno mi se smucila igra...malo;)

Last edited:
Poceo da igram i tacno sam znao da me ovaj osecaj ceka u prvih sat vremena. Navikao u BB i DS3 da tacno znam sta moram da uradim i gde da idem, a ovde nemam pojma ni sta radim, ni kud cu ni sta cu :LOL: Tree Sentinel me je razbio jedno7x dok nisam odlucio da batalim i da se vratim posle. Bice veseo proces dok ne dodjem do onog osecaja da znam sta radim

Samo hrabro. I onaj prvi main boss gde te sites of grace upućuju će da te isprangija, tako da slobodno prvo malo istražuj po Limgrejvu, npr. na jug.

Ne razumem kakav osecaj, krenes na jednu stranu, ako te tu razbijaju suvise lako, znaci ne mozes tuda i tako isprobas sve puteve dok ne vidis gde mozes da ides.

Ne razumem kakav osecaj
je l' znas na onaj period privikavanja u novoj igri na interfejs, mapu, mehaniku, lica i dijaloge, lore, prostornu orijentaciju... e ja sam sada u tom periodu i radim bas to sto ti opisujes - bauljam levo desno i nabadam pa dok ne ubodem

Završio sam i NG+. Pomenuo sam ranije kako sve ide mnogo lakše, kako sam već posle 2 sata bio u prestonici, završavam brzo... A onda sam se opet bacio na side content i upao u klasičnu zamku "aj još ovu tamnicu, pa ću onda na final bossa", i onda sam ih na kraju ponovo prešao skoro svaku. Onda sam dobio fiks ideju da moram da imam svaki komad oklopa i svako oružje koje postoji u igri, pa sam nekoliko sati farmovao sve živo što postoji. Srećom, ništa nije bilo kao Pure Bladestone u Demon's Souls na PS3.

Klasičan Souls skok u težini u prvom NG+ ovde nije tako izražen, tako da ne mogu reći da mi je bilo šta pravilo neki problem. Malenija se podrazumeva, ali ni ona nije bila toliko teška sama po sebi, koliko sam se ja inatio da pokušam da savršeno izbegnem onaj ludački napad point blank. Nisam baš uspeo u tome, tako da sam se zadovoljio da je samo pobedim. Osim nje, možda Maliketh, zbog efekta koji prave njegovi napadi.

NG++ će da sačeka dok ne izađe neki DLC, a ja ću verovatno do tada preći još jednom sa drugim likom da bih uzeo achievement za treći ending.

Back
Top Bottom