- Reaction score
- 5,186
Ušao konačno u NG+. Respecovao se za Rivers of Blood, ali sam se predomislio jer sam već prelazio igru sa katanom, pa sam uzeo Eleonora's Poleblade. Čisti sve pred sobom. Za manje od dva sata prošao sam nekoliko mini bossova, Margita, Godricka, crvenog vuka, Rennalu, Magma Wyrma, popeo se na plato i došao do kapije grada
Poginuo samo jednom jer sam slučajno okrenuo leđa neprijatelju kojem ne treba okretati leđa. I tek sam 100. level.
Kul je kako možeš brzo da prođeš kad znaš sve trikove i prečice. Limgrave i Stormveil su prilično straightforward (mada sam i pored toga slučajno u Stormveilu naišao na prečicu koju nisam nikada ranije video), ali i u Liurniji postoje dva strateški postavljena teleporta tako da brzo možeš da pokupiš šta ti treba i dođeš pred kapiju akademije.
Poginuo samo jednom jer sam slučajno okrenuo leđa neprijatelju kojem ne treba okretati leđa. I tek sam 100. level.Kul je kako možeš brzo da prođeš kad znaš sve trikove i prečice. Limgrave i Stormveil su prilično straightforward (mada sam i pored toga slučajno u Stormveilu naišao na prečicu koju nisam nikada ranije video), ali i u Liurniji postoje dva strateški postavljena teleporta tako da brzo možeš da pokupiš šta ti treba i dođeš pred kapiju akademije.
Last edited: