• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Elden Ring

Uglavnom se stutter desi kada udjes u neku zonu po prvi put ( to ima veze sa sjebanim keshiranjem) tako da prisutan je stutter ali mnogo manje nego na launchu.

Gde ima najvise stucanja i bagova? Je li i dalje fromsoftov talenat da lose portuje na PC?

PC, ali može da se igra, pogotovo kada se odmakne iz početne oblasti gde štuca najviše. Sem toga, nisam nailazio na bagove, ali se ponekad desi da igra crashuje ako često radiš alt+tab.

Au da, tu si me podsetio, dečku je svaki put crashovao kad bi uzeo DS1 remaster i ne daj boze da alt-tabuje.

Ma izlazim ja iz igre redovno da bi overio fextralife wiki, nije mi ni jednom crashovala igra do sada.

Mada ja se prebacujem u windowed mod sa alt+enter.

Nije ovde baš ne daj bože, u 200 sati mi se desilo 4 ili 5 puta, a radio sam to jako često zbog discorda. Uvek zaboravim da discord ima overlay mode 😅

Bukv mi se desio ovaj meme template. :ROFLMAO:
6544B812E5919A1F430C2D3B3D652C94A080CBB0

66dtmf.png

Imam sada preko 100 sati u igri, a kraj se ni ne nazire.
Naubijao sam se raznih mini bossova, kao i onih vetjih, pa je spisak sada podugachak, ali spisak postoji.

Mislim da tju Liurniu da ostavim iza sebe, kapiram da sam je dovoljno istrazhivao, iako sam uveren da ima josh mnogo toga da se pronadje, pogotovo jer sam se par puta vratjao chisto da trchkaram naokolo, a uspeo sam natji nove sites of grace.

Caelid mi je odvratan, pa ne provodim vreme tamo, zbog chega znam da ima mnogo toga shto sam propustio. Par puta sam se vratjao da istrazhujem i otkrio sam nove NPC-jeve, dungeone i zmajeve, plus sam prisustvovao festivalu u Redmane zamku. Bedak mi je shto sam jednog velikog bossa satrao iz prve, ali barem je fajt bio zanimljiv za gledanje.

Nakon toga sam posetio Ainsel river i protrchao kroz to jer sam bio jachi od vetjine protivnika. Nokstella je takodje zavrshena, kao i Lake of Rot. Nakon toga odlazim u Atlus Plateau gde chistim the Shaded Castle, a potom i Deeproot Depths.

Sada sam u Royal Capital i nastavitju danas.
Mnogo toga sam preskochio u pisanju, ali ne bih da spoil-ujem vishe od ovoga.
Screenshots kachim kasnije.

Da se ne zaboravi - Elden Ring GOTY 2021.

Level ~170 int/dex moonveil/sorcery, presao sinoc. Igra je fantasticna u smislu da je bukvalno napucani Dark Souls 3, naravno ima "razvodnjene" oblasti jer je ogromna mapa ali ukupni utisak je would play again (idemo NG+!) :)

Bez spojlera, poslednji boss je totalni bulshit btw. Presao sam ga samo zato sto se u jednom navratu u drugoj fazi uglupeo i manje vise stajao u mestu i dao mi sansu da ga mlatim. Da je koristio sve svoje bulshit mehanike mucio bih se sa njim danima. Bilo je daleko boljih (a teskih) borbi ranije :)

Moram da napomenem da pojedine stvari, predeli, predmeti itd izgledaju toliko nenormalno dobro da postavljaju nove standarde u vizualnom kvalitetu u igrama uopste (i daju nove argumente za "videogames as art" temu). Ne mislim na tehnicku kompleksnost modela (tehnicki nivo grafike/detalja nije preterano visi od DS3 i koristi razne improvizacije da dobije na detaljima i performansama, tipa bilbordovani sprajtovi za lisce drveca u daljini) nego u dizajnu i mastovitosti, recimo Hoslovljev armor i Twinned armor kao primer fantasticnog dizajna objekata, i jahanje kroz maglu u Liurniji u zoru kao primer environment dizajna.

evo jedan spoiler za vase dobro

ko voli da se igra raznih igara i planira da ih i dalje igra a jos nije pipno Eldena....bezte od njega, sto dalje, pu pu!

ne brinite za vase sprzene errr tarnished drugare, u dobrim smo rukama sada...bice sve ok
daju nam ponekad da se skupimo na discu pa pricamo o radanu i grbavim zenama i vucjim oklopima...volim takve dane
a ponekad nam daju da igramo i druge igre....mucno je i tesko...ne volim te dane

Back
Top Bottom